Πάει MLS ο Κατράνης, συμφώνησε με τη Ρίαλ Σολτ Λέικ
i

© Intime

Πάει MLS ο Κατράνης, συμφώνησε με τη Ρίαλ Σολτ Λέικ

Sportal newsroom 18:46 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 23.01.2024

Οι Πολωνοί αναφέρουν πως ο Αλέξανδρος Κατράνης συμφώνησε με τη Ρίαλ Σολτ Λέικ του MLS και είναι μία ανάσα από το να γίνει παίκτης της.

Έτοιμος να γίνει κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι ο Αλέξανδρος Κατράνης!

Ο Έλληνας αριστερός μπακ αγωνίζεται από το 2021 στην Πιάστ Γκλίβιτσε και όπως αναφέρουν τα πολωνικά ΜΜΕ δείχνει να είναι πολύ κοντά στο να αγωνιστεί στο MLS. Ο 25χρονος άσος έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και όπως αναφέρει ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη Ρίαλ Σολτ Λέικ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα οι δυο ομάδες είναι σε διαπραγματεύσεις για να προχωρήσει η μεταγραφή, με την Πιάστ να ζητά περίπου 300.000 δολάρια, προκειμένου να παραχωρήσει τον παίκτη και περιμένει την απάντηση των Αμερικανών, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι θετική.

Την τρέχουσα σεζόν ο Αλέξανδρος Κατράνης μετράει 16 εμφανίσεις, ενώ αυτά τα χρόνια στην Πολωνία έχει συνολικά 68 συμμετοχές, με ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Πρώην ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού γίνεται αντίπαλος του Μέσι

Την καριέρα του στον Καναδά θα συνεχίσει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Ντέιμπι Φλόρες, με τον ίδιο να εγκαταλείπει την Ουγγαρία και την Φέχερβαρ. Νέος του προορισμός θα είναι όπως όλα δείχνουν η Τορόντο, η οποία και αγωνίζεται στο MLS.

Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο στον οποίο ανήκει ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, εντούτοις ο ίδιος δεν είχε σκοπό να ανανεώσει. Κάπως έτσι, όπως μεταφέρει το δίκτυο «HCH», ο Φλόρες έδωσε τα χέρια με την Τορόντο και με αυτόν τον τρόπο θα αποτελέσει έναν από τους νέους αντιπάλους του Λιονέλ Μέσι, που αγωνίζεται στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο 26χρονος χαφ έφτασε στο Αγρίνιο το καλοκαίρι του 2021, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό. Ο ίδιος έπαιξε με τα «καναρίνια» σε 54 ματς όλων των διοργανώσεων για λογαριασμό τους (τέσσερα γκολ) και οι «κυανοκίτρινοι» αποδέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε για την παραχώρησή του.

Με τη Φέχερβαρ ο Ντέιμπι Φλόρες αγωνίστηκε συνολικά σε 32 παιχνίδια, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μία ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο ίδιος ήταν βασικό στέλεχος στην ενδεκάδα, με την απόφασή του για αποχώρηση όμως να είναι ειλημμένη.

Tags: