Ο Μέσι αναγκάζει ομάδα του MLS να κάνει μια τεράστια αλλαγή γηπέδου

Λιονέλ Μέσι

Ο Μέσι αναγκάζει ομάδα του MLS να κάνει μια τεράστια αλλαγή γηπέδου

Κώστας Τόπας 09:30 - 10.01.2024

Ο Λιονέλ Μέσι είναι υπεύθυνος για τον λόγο όπου ένας από τους αντιπάλους της Ίντερ Μαϊάμι κάνει μια τεράστια αλλαγή γηπέδου για τη συνάντησή τους την επόμενη σεζόν.

Ο αντίκτυπος του Λιονέλ Μέσι στο MLS δεν ήταν τίποτα λιγότερο από απίστευτος, με τον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας να φέρνει μια εντελώς νέα ματιά στο πρωτάθλημα. Η άφιξή του Αργεντινού αστέρα οδήγησε σε τεράστιες αυξήσεις της ζήτησης όσον αφορά τις πωλήσεις από φανέλες, τις συνδρομές στο Season Pass του MLS και τα εισιτήρια αναμετρήσεων.

Ο Μέσι έπαιξε 14 φορές, σκοράροντας 11 γκολ και βοήθησε την Ίντερ Μαϊάμι να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο. Η μανία του «Λίο» είναι ακόμα πολύ δυνατή κι έτσι η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι έχει προχωρήσει σε αρκετά μέτρα για να καλύψει τις απαιτήσεις των φιλάθλων της για να δουν από κοντά τον 36χρονο Παγκόσμιο πρωταθλητή. Οι δύο φορές νικητές του Κυπέλλου MLS συνήθως παίζουν τους εντός έδρας αγώνες τους στο Children's Mercy Park, το οποίο φιλοξενεί 18.000 οπαδούς.

Ωστόσο, τώρα αποφάσισαν ότι ο Μέσι είναι πολύ «μεγάλος» για ένα γήπεδο τέτοιου μεγέθους και αποφάσισαν να κάνουν το άλμα μεταφέροντας το παιχνίδι στο Arrowhead Stadium, όπου η ομάδα NFL Kansas City Chiefs παίζει τους εντός έδρας αγώνες της. Το στάδιο του Μιζούρι έχει χωρητικότητα 76.000 ατόμων και πρόσφατα φιλοξένησε μια συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ.

Επομένως, τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 13ης Απριλίου θα είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτηθούν μετά από αυτή την απόφαση. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Τζέικ Ριντ δήλωσε: «Αυτός ο αγώνας έχει δημιουργήσει ένα άνευ προηγουμένου ενδιαφέρον από τότε που η Major League Soccer δημοσίευσε το πρόγραμμά μας πριν από λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση στο Κάνσας Σίτι αυτή την άνοιξη και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Arrowhead Events για να προσφέρουμε μια απίστευτη εμπειρία στους οπαδούς μας και την ομάδα μας. Η ευκαιρία να φιλοξενήσουμε αυτόν τον αγώνα, ο οποίος πρόκειται να είναι ο πρώτος αγώνας MLS του Lionel Messi στα Midwest, στο GEHA Field στο Arrowhead Stadium είναι ιδιαίτερα συναρπαστική καθώς η περιοχή μας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει αγώνες Copa America αυτό το καλοκαίρι και FIFA World Cup το 2026».

Η Μπάγερν έκανε κάτι μοναδικό για τον Μέσι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου
BUNDESLIGA

09:04 - 10.01.2024

Η Μπάγερν έκανε κάτι μοναδικό για τον Μέσι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Η Μπάγερν Μονάχου έσπασε πρόσφατα τον δικό της κανόνα για τον Λιονέλ Μέσι, αρκετά χρόνια αφότου απέτισε ένα συγκινητικό φόρο τιμής στον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

Ο Μέσι έπαιξε μόνο έξι φορές στο MLS την περασμένη περίοδο και έχει ήδη προγραμματιστεί να χάσει επτά παιχνίδια την επόμενη σεζόν λόγω διεθνών υποχρεώσεων με την Αργεντινή. Θα μπορούσε να χάσει παιχνίδια με Philadelphia Union, Columbus Crew, Nashville, Charlotte και FC Cincinnati μεταξύ 15 Ιουνίου και 6 Ιουλίου κατά τη διάρκεια του Copa America, ενώ αναμένεται να γίνουν και φιλικοί αγώνες τον Μάρτιο.