Παίκτης του ΠΑΟΚ Β΄ και με τη «βούλα» ο Σαποβάλοφ

Αλεξάνταρ Σαποβάλοφ

i

© PAOK FC

Παίκτης του ΠΑΟΚ Β΄ και με τη «βούλα» ο Σαποβάλοφ

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την απόκτηση του Αλεξάνταρ Σαποβάλοφ, ο οποίος προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ Β΄ ανακοίνωσε το νέο του μεταγραφικό απόκτημα!

Ο λόγος γίνεται για τον 21χρονο Αλεξάνταρ Σαποβάλοφ, ο οποίος αποτελεί το νέο μέλος της δεύτερης ομάδας των «ασπρόμαυρων».

Πρόκειται για μία μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού, με τον Δικέφαλο να διατηρεί και οψιόν αγοράς, σε περίπτωση που θέλει να διατηρήσει τον 21χρονο Εσθονό στο ρόστερ του και μετά το πέρας της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Τον 21χρονο Εσθονό Aleksandr Sapovalov απέκτησε, με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού με οψιόν αγοράς, ο ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που προέρχεται από την FC Flora Talin, είναι γεννημένος στις 28.02.2003 και θα ενσωματωθεί άμεσα στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Β. Την σεζόν 2022-23 κατέγραψε 39 συμμετοχές και δέκα γκολ με την Flora Talin, είναι διεθνής σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδας της χώρας του, ενώ με την Κ23 της Εσθονίας μέτρα 11 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.Καλώς ήρθες, Aleksandr».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία να τεστάρω τις δυνατότητες μου σε έναν μεγάλο σύλλογο. Όλοι στο κλαμπ με υποδέχθηκαν καλά, με φιλικό τρόπο. Η πόλη είναι όμορφη και ο ήλιος λάμπει. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις.