Η Τούμπα είναι το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ φέτος

Τούμπα

i

© Intime

Η Τούμπα είναι το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ φέτος

Μάνος Τσαλγατίδης 16:46 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 16.01.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να χτίσει το... κάστρο του εντός έδρας με την Τούμπα να του δίνει μόνο βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος με τον Δικέφαλο εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και μάλιστα να είναι και η πιο αποτελεσματική ομάδα στην Ελλάδα αναφορικά με τα γκολ αφού σκοράρει ένα τέρμα 4.8 τελικές προσπάθειες.

Στην προσπάθεια που κάνουν οι «ασπρόμαυροι» για την κατάκτηση του τροπαίου έχουν ένα μεγάλο όπλο, που ονομάζεται Τούμπα.

Η «ασπρόμαυρη» έδρα για την ώρα έχει παίξει σημαντικό ρόλο, αφού ο Δικέφαλος δεν έχει ηττηθεί στο σπίτι του. Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ μετρά εννέα νίκες και μια ισοπαλία στο γήπεδο του.

Αυτό μεταφράζεται σε 28 βαθμούς από τους 41 που έχει μέχρι στιγμής η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Bέβαια, πλέον οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορούν (τουλάχιστον ως τις 12 Φλεβάρη) να έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα.

Τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, με τον Δικέφαλο προφανώς και να θέλει να διατηρήσει το αήττητο του στο γήπεδο του, που για την ώρα έχει σημαντικό ρόλο στο γεγονός πως ο Δικέφαλος είναι πρώτος.