Ο Ροζιέ απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, αλλά κατέληξε στη Νις

Βαλεντίν Ροζιέ

i

©Photo by Ahmad Mora/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Ο Ροζιέ απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, αλλά κατέληξε στη Νις

Δημήτρης Χούπης 15:55 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:25 - 15.01.2024

Ο Βαλεντίν Ροζιέ που ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ, ήρθε σε συμφωνία με τη Νις για τον δανεισμό του σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία.

Ο Βαλεντίν Ροζιέ ακούστηκε έντονα για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με τη Νις για την παραχώρησή του. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Γιαγίζ Σαμπουντζούογλου, ο τουρκικός σύλλογος έδωσε τα χέρια τη γαλλική ομάδα για τον δανεισμό του ακραίου οπισθοφύλακα. 

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα είχε κάνει λόγο πως ο «δικέφαλος» ήταν σε επικοινωνία με την Μπεσίκτας, με τη μεταγραφή του να φτάνει μάλιστα μέχρι τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο νέο δημοσίευμα είχε υποστηρίξει πως ο Ροζιέ θα γινόταν συμπαίκτης με τον Μπακασέτα και τον Κουρμπέλη στην Τραμπζονσπόρ. Κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. 

Ο 27χρονος μπακ έχει μετρήσει 21 επίσημες συμμετοχές με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, έχοντας μία μόλις ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025. Ο ίδιος ωστόσο φαίνεται ότι δεν είναι στις επιλογές του προπονητή του. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ντιζόν για τρεις σεζόν και με τη Σπόρτινγκ έναν χρόνο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Λύρατζης είχε ακουστεί για τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο θα πήγαινε ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ, με εντολή Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να βάλει προσωρινά «φρένο« στην παραχώρησή του.