Ο Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Νταμπάνοβιτς στο Άρης - ΑΕΚ

Νικολά Νταμπάνοβιτς

i

© Intime

Ο Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Νταμπάνοβιτς στο Άρης - ΑΕΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:21 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 16.01.2024

Η ΚΕΔ όρισε τον Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ενώ ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς θα σφυρίξει το Άρης-ΑΕΚ.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τις ρεβάνς στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αλλά και για τον αγώνα στα προημιτελικά του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Η ΚΕΔ όρισε για το ντέρμπι «αιωνίων» τον Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ, από την δεύτερη κατηγορία της UEFA. Ο Ολλανδός θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαν Ζούλιεν Γιουστ Μάαρτεν, Χενκ Ντιόν Φίκερτ, 4ο τον Διαμαντόπουλο και στο VAR τον Φαν Μπέκελ με τον Νικολακάκη.

Το Άρης - ΑΕΚ θα διευθύνει ο γνώριμος Νταμπάνοβιτς, που είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με τις αποφάσεις του. Ο Μαυροβούνιος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, με 4ο τον Πολυχρόνι και στο VAR τους Ζέμπετς, Φωτόπουλο.

Το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Τσέτσιλας (VAR: Ευαγγέλου), ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια του τριημέρου δεν θα υπάρχει VAR, αφού είναι στην ευχέρεια των ομάδων να το έχουν αλλά και να το... πληρώσουν. Το Κηφισιά-ΟΦΗ θα διευθύνει ο Ματσούκας, το Ατρόμητος-Λάρισα ο Βάτσιος, το Καλλιθέα-Παναιτωλικός ο Ζαμπαλάς και το Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός ο Πουλικίδης.

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» των Big 4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:20 - 15.01.2024

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» των Big 4

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ένα αποτέλεσμα που ευνόησε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή, αλλά και τον Ολυμπιακό που μείωσε στο -6. Που τοποθετούν λοιπόν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big 4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το Κηφισιά-ΟΦΗ θα σφυρίξει ο Ματσούκας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Βλάχος), το Ατρόμητος-Λάρισα ο Βάτσιος (Σινιοράκης, Τριανταφύλλου, 4ος Ντάουλας), το Καλλιθέα-Παναιτωλικός ο Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης, Κόλλιας, 4ος Τσιμεντερίδης) και το Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός ο Πουλικίδης (Σπυρόπουλος, Νιδριώτης, 4ος Τσιάρας).