Αλλοίωση ΥΠΕΡ του Ολυμπιακού, όλα τα ντοκουμέντα!

Μανούχος

i

Μανούχος/©Intime

Αλλοίωση ΥΠΕΡ του Ολυμπιακού, όλα τα ντοκουμέντα!

Red Duckling 12:48 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 15.01.2024

O Red Duckling αποκαλύπτει για την προκλητική εύνοια του Ολυμπιακού στο ματς με την Κηφισιά.

Μεγάλος ντόρος έγινε στην Stoiximan Super League την Κυριακή με το ματς Κηφισιά-Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι, παρά τη νίκη τους με 3-2, φωνάζουν για πρωτοφανή προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος. Είναι χαρακτηριστικό πώς κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, δόθηκε εντολή στους παίκτες του Ολυμπιακού να αποχωρήσουν από τον αγώνα, αλλά τελικά παρέμειναν μετά από δική τους επιθυμία για να διεκδικήσουν τη νίκη. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική και αποκαλύπτουμε γιατί κανονικά οι παίκτες της Κηφισιάς θα έπρεπε να αποχωρήσουν από την αναμέτρηση!

Η στήλη μίλησε με άνθρωπο της ΚΕΔ ο οποίος αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την σκανδαλώδη εύνοια του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση! Αρχικά στο καθαρό φάουλ του Ρέτσου που έφερε και την αποβολή του, οι ερυθρόλευκοι είχαν συμπληρώσει 5 ομαδικά. Ωστόσο ο Μανούχος προκλητικά δεν έδωσε 2 βολές στον παίκτη της Κηφισιάς με τις οποίες θα μπορούσε να ισοφαρίσει 2-2! Ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο αυτό που συνέβη αμέσως μετά καθώς ο Μιλίσεβιτς σούταρε πεντακάθαρα έξω από τα 6,75, αλλά οι διαιτητές το μέτρησαν για ένα πόντο! Έτσι αντί η Κηφισιά να προηγηθεί 3-2, μείωσε στο ημίχρονο σε 1-2.

Το σκάνδαλο υπέρ του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε στο 85ο λεπτό, στο γκολ του Ελ Αραμπί με το οποίο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τον αγώνα. Βλέποντας ξανά τη φάση, ο Μαροκινός σέντερ φορ βρίσκεται 3 δευτερόλεπτα μέσα στην ρακέτα της Κηφισιάς, ωστόσο ο Μανούχος δεν σφύριξε την παράβαση και τον άφησε να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. «Είναι το λιγότερο αστείο να μιλάει ο Ολυμπιακός για τις γραμμές στο οφσάιντ, όταν προκλητικά ευνοήθηκε στις φάσεις που έκριναν την αναμέτρηση», κατέληξε στη στήλη μας ο άνθρωπος της ΚΕΔ.

🔴Baladeros LIVE: To 3o ημίχρονο του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, στα... κάγκελα ο Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!