Ο Λουτσέσκου έβαλε φρένο στον δανεισμό του Λύρατζη!

Λευτέρης Λύρατζης

i

©intime

Ο Λουτσέσκου έβαλε φρένο στον δανεισμό του Λύρατζη!

Μάνος Τσαλγατίδης 19:31 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 08.01.2024

Η απόφαση του προπονητή του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη, άλλαξε τα δεδομένα για τον Λευτέρη Λύρατζη.

Η μη έλευση ακόμα ενός δεξιού μπακ προδιαγραφών από τη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου, φαίνεται ότι αλλάζει προς στιγμή τα δεδομένα με τον Λευτέρη Λύρατζη.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πατήσει προσωρινά φρένο στον ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη καθώς ο Κεντζιόρα έχει μεταφερθεί πλέον στα στόπερ και διαθέσιμοι για τη θέση μένουν ο 38χρονος Βιεϊρίνια και ο Σάστρε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θέλει να πάρει ρίσκο επί του προκειμένου και ζήτησε να παραμείνει ο Λύρατζης στο ρόστερ μέχρι νεωτέρας.

Ο Αστέρας Τρίπολης πίεζε μέχρι χθες (7/1) το βράδυ για να κλείσει το σχετικό deal αλλά ο Δικέφαλος τρενάρει το θέμα. Αν οι Αρκάδες δεν περιμένουν, οι «ασπρόμαυροι» θα κοιτάξουν άλλες λύσεις για αργότερα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ ψάχνει μανιωδώς την αγορά για δεξί μπακ, καθώς εδώ και καιρό έχει εντοπιστεί η έλλειψη ενός δεξιού μπακ επιπέδου Ράχμαν Μπάμπα. Δύο περιπτώσεις που ξεχώρισαν το προηγούμενο διάστημα δεν επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα, αφού βλέπουν τους εαυτούς τους σε καλύτερα πρωταθλήματα.

Είναι σαφές πως ο Δικέφαλος δεν ψάχνει απλά έναν ποδοσφαιριστή, αλλά κάποιον υψηλού επιπέδου, που θα κολλάει ακριβώς στα θέλω του Ραζβάν Λουτσέσκου. Άλλωστε το είχε και ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» σε δηλώσεις του αυτό: Αν δεν βρούμε τους παίκτες με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε, δεν θα κάνουμε μεταγραφή. Ψάχνουμε κάτι που θα βελτιώσει κι άλλο την ομάδα, αν είναι παίκτες του μέσου όρου δεν θα πάρουμε παίκτες».