Αλήθειες και ψέματα για Κουλιεράκη - Τι συμβαίνει με την Φενέρμπαχτσε
i

Κουλιεράκης/©Intime

Αλήθειες και ψέματα για Κουλιεράκη - Τι συμβαίνει με την Φενέρμπαχτσε

Μάνος Τσαλγατίδης 13:00 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 28.12.2022

Υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά; Στην υπόθεση Κουλιεράκη και Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως ναι, μπορεί να υπάρξει.

Θέμα Κουλιεράκη και Φενέρμπαχτσε άνοιξαν στην Τουρκία εδώ και μερικές ημέρες, αλλά πίσω από τον καπνό που σηκώθηκε, δεν φαίνεται να υπάρχει και φωτιά. Οι γείτονες αναφέρουν πως η ομάδα με έδρα την Κωνσταντινούπολη έκανε προτάσεις για να αποκτήσει τον Κουλιεράκη, αλλά ο ΠΑΟΚ ζήτησε για τον 19χρονο αμυντικό 10.000.000 ευρώ.

Αυτό το τούρκικο σενάριο δεν στηρίζεται πουθενά και πρέπει να τονιστεί πως στο συμβόλαιο του Κουλιεράκη δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης και σε φιλολογικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ έχει βάλει τον πήχη στα 15.000.000 ευρώ για να μπει σε διαδικασία συζήτησης για τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής αμυντικός είναι ούτως ή άλλως στην ατζέντα των περισσότερων ευρωπαϊκών ομάδων, αφού θεωρείται ένα από τα πιο «καυτά» πρότζεκτ για τη θέση και την ηλικία του κι αυτό προσελκύει ενδιαφέρον από πολλές πλευρές, ωστόσο παρά τα όσα λέγονται, κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει από κανέναν για την ώρα.

Η αίσθηση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ είναι πως κάποιος ή κάποιοι από τον μανατζέρικο κύκλο του παίκτη προσπαθεί να τον διαφημίσει άγαρμπα. Ωστόσο, αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει στην εικόνα του ποδοσφαιριστή.