Άλισον: «Αν χάναμε 7-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έβαζα φωτιά στους συμπαίκτες μου»

Άλισον Μπέκερ

Άλισον: «Αν χάναμε 7-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έβαζα φωτιά στους συμπαίκτες μου»

Δημήτρης Χούπης 22:21 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 15.12.2023

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέφερε μεταξύ άλλων με χιουμοριστικό τρόπο ότι αν οι «κόκκινοι» έχαναν με 7-0 από τους «κόκκινους διαβόλους» θα έβαζε φωτιά στους συμπαίκτες του.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής (17/12) στο Anfield για τη 17η αγωνιστική της Premier League. Στόχος των «κόκκινων» είναι η νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ νίκη θέλουν και οι «κόκκινοι διάβολοι» για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. 

Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θριάμβευσε με 7-0 απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Ο τερματοφύλακας των «κόκκινων», Άλισον Μπέκερ λοιπόν κατά τη συνέντευξη Τύπου, ρωτήθηκε για το πως θα αντιδρούσε σε αντίστοιχη περίπτωση, αν ήταν στη θέση της Γιουνάιτεντ.

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ απάντησε με δόση χιούμορ λέγοντας ότι θα έβαζε στον εαυτό του φωτιά, αλλά και στους συμπαίκτες του. «Θα μου έβαζα φωτιά και θα προσπαθούσα να βάλω φωτιά και στους συμπαίκτες μου επίσης». 

«Δεν με ανησυχεί το ενδεχόμενο να απολυθώ αν χάσουμε από τη Λίβερπουλ»

Την ίδια ώρα ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ αρχικά φάνηκε αισιόδοξος για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ενώ σχολίασε μεταξύ άλλων ότι δεν ανησυχεί στο ενδεχόμενο απόλυσης αν χάσει το απόγευμα της Κυριακής. 

Ετοιμάζεται ρεκόρ προσέλευσης στο «Άνφιλντ» ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

14:20 - 13.12.2023

Ετοιμάζεται ρεκόρ προσέλευσης στο «Άνφιλντ» ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα εγκαινιάσει το ένα τμήμα της νέας κερκίδας του «Άνφιλντ» κάτι που σημαίνει ότι θα έχει ρεκόρ προσέλευσης με 57.000 κόσμο.

«Δεν με ανησυχεί αυτό. Επικεντρώνομαι στο να κάνω αυτή την ομάδα να παίξει καλύτερα, εστιάζω στο να κάνω καλύτερους τους παίκτες. Αυτή είναι η ανησυχία μου. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, γιατί είμαι εδώ για να κερδίσω και για να το καταφέρω αυτό πρέπει να κάνω την ομάδα να παίξει καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.