Αλμέιδα: «Δεν μου επιτρέπεται να κοιτάζω την θέση της ΑΕΚ στη βαθμολογία»
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Αλμέιδα: «Δεν μου επιτρέπεται να κοιτάζω την θέση της ΑΕΚ στη βαθμολογία»

Κώστας Τσίλης 19:24 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 03.02.2023

Ο Αλμέιδα ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ θα μπει στο ματς με τον Ατρόμητο, χωρίς να έχει στο μυαλό πως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας

Η ΑΕΚ θα μπει για πρώτη φορά φέτος σε αγωνιστική πρωταθλήματος, από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να μην μπει στην εξίσωση της ψυχολογίας και της σκέψης των ποδοσφαιριστών της Ένωσης. Όμως ο Ματίας Αλμέιδα σχεδόν απαγορεύει στους παίκτες του να σκέφτονται πως βρίσκονται στην κορυφή. Άλλωστε όπως τόνισε μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Αργεντινός τεχνικός δεν το επιτρέπει αυτό, ούτε στον εαυτό του.

«Στην πραγματικότητα νιώθω ικανοποιημένος όταν η ομάδα αποδίδει καλά. Έχοντας την εμπειρία από την παρουσία μου σε άλλα πρωταθλήματα, όπου είναι παρόμοια με το ελληνικό ή διαφορετικά και κυρίως με τον τρόπο που είναι οργανωμένο το ελληνικό πρωτάθλημα σε εμένα προσωπικά δεν μου επιτρέπεται να κοιτάζω τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα».

Όσο για το ματς με τον Ατρόμητο, ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε: «Γνωρίζουμε αρκετά τον Ατρόμητο, τον έχουμε αναλύσει, τον αντιμετωπίσαμε στον Α’ γύρο, είναι δύσκολη και συμπαγής ομάδα. Έχουν καλά στοιχεία και εμείς θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας σκεπτόμενοι και το παιχνίδι του αντιπάλου».