Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανανέωσα με την ΑΕΚ»
i

Ο Ματίας Αλμέιδα / © Intime

Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανανέωσα με την ΑΕΚ»

Sportal newsroom 21:42 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 11.01.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το 3-0 επί της Κηφισιάς για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. εκφράζοντας την ευχαρίστηση του για αυτό το deal.

«Είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα δεν είχα καμία αμφιβολία. Όταν γνώρισα το εσωτερικό αυτό του κλαμπ, μου έδωσε μεγάλη χαρά που ο πρόεδρος και η διοίκηση μού έδωσαν τη δυνατότητα να συνεχίσω. 

Οι προπονητές ψάχνουν να βρουν μια ομάδα για να δουν τι θα κάνουν στη συνέχεια, αλλά εγώ δεν είμαι τέτοια περίπτωση. Χάρηκα με αυτό που αποφάσισε η διοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Για την εμφάνιση των νέων παιδιών στο ματς με την Κηφισιά: «Με χαροποιεί πολύ η παρουσία αυτών των παιδιών, γιατί δουλεύουμε όλοι μαζί. Είναι παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία, ξέρουν τι σημαίνει αυτό το κλαμπ και αυτή η φανέλα».

Από την πλευρά του ο κόουτς της Κηφισιάς, Γιώργος Πετράκης, είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι τα οφέλη που αποκτήσαμε ήταν σημαντικά και θα μας βοηθήσουν στο δικό μας πρωτάθλημα. 

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση και στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Στο μυαλό μας είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».