Αλμέιδα: «Είναι θλιβερό το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, σαν να παίζουμε σε πλατεία» (vid)
i

© Intime

Αλμέιδα: «Είναι θλιβερό το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, σαν να παίζουμε σε πλατεία» (vid)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:06 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 03.01.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου στην «OPAP Arena» και στάθηκε στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες.

Η ΑΕΚ μπήκε με το... δεξί στο 2024, καθώς πανηγύρισε τη νίκη επί του Βόλου με 3-0 στην «OPAP Arena» για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πλέον στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες λόγω της απόφασης της κυβέρνησης και τόνισε ότι πρόκειται για ένα θλιβερό θέαμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε όλο τον κόσμο να έχει ένα όμορφο 2024. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Βόλος άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του μας δυσκόλεψε αλλά μετά καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι.

Χαίρομαι όταν παίζουν καλά νεαροί ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται χρόνο για να είναι στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά ήταν καλό. Είναι θλιβερό χωρίς κόσμο το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, πάθος και με οικογένειες. Χωρίς κόσμο είναι σα να παίζουμε σε μία πλατεία».

Από την πλευρά του ο Λόπεθ δήλωσε:

«Δείξαμε καλή εικόνα. Είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο μπλοκάραμε την ΑΕΚ πριν πετύχει το γκολ. Είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Στο πέναλτι, ειλικρινά, δεν καταλάβαμε τι έγινε. Από εκεί και πέρα δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε.

Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά».