Το ξεχωριστό πανό των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ (pic)
i

©Intime

Το ξεχωριστό πανό των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:16 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 03.01.2024

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ τοποθέτησαν μια μεγάλη φανέλα που γράφει «όχι βία στα γήπεδα», λίγα λεπτά πριν από την αναμέτρηση της Ένωσης με το Βόλο.

Επιστροφή στη δράση για ΑΕΚ και Βόλο, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στη Νέα Φιλαδέλφεια το απόγευμα της Τετάρτης (3/1, 19:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την «Ένωση», η οποία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά παιχνίδι χωρίς κόσμο στην «OPAP Arena», μετά και τα σχετικά μέτρα κατά της οπαδικής βίας. 

Οι «κιτρινόμαυροι» αξιοποίησαν τη διακοπή για τις γιορτές για δύο σκοπούς, πέρα φυσικά από τη δουλειά που έκαναν στις προπονήσεις. Αφενός για να «καθαρίσει» το μυαλό τους, ύστερα από τα δύο σερί εκτός έδρας στραβοπατήματα με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό

Από την άλλη, η χρονιά για τον Βόλο (10ος, 14β.) έκλεισε με την εντός έδρας ήττα (0-3) από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, είχε προηγηθεί ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα, με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες (η μία κόντρα στον Ολυμπιακό). 

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ τοποθέτησαν μια μεγάλη φανέλα που γράφει «όχι βία στα γήπεδα» στην «Opap Arena».

Δείτε το πανό: 

©Intime