Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:04 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 03.01.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο το απόγευμα της Τετάρτης (3/1. 19:00) στην «OPAP Arena» για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η Ένωση θέλει να πραγματοποιήσει την επιστροφή της στις νίκες με το νέο έτος μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό, ενώ οι Θεσσαλοί έρχονται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό και θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Βόλο, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Αλμέιδα: «Τη μέρα που δεν θα έχω ξεκάθαρο που πρέπει να φτάσουμε, θα σημαίνει ότι εγώ δεν μπορώ να είμαι άλλο εδώ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:59 - 02.01.2024

Αλμέιδα: «Τη μέρα που δεν θα έχω ξεκάθαρο που πρέπει να φτάσουμε, θα σημαίνει ότι εγώ δεν μπορώ να είμαι άλλο εδώ»

Για το πως θα ξεπεράσει η ΑΕΚ τις απώλειες σε Αγρίνιο και Σέρρες, έδωσε ένα ξεκάθαρο στίγμα ο Αλμέιδα, που μίλησε και για τα κλειστά γήπεδα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι και Πινέδα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Γκατσίνοβιτς (αριστερά) και Ελίασον (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Τσούμπερ από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Γκαρσία.

Η ενδεκάδα του Βόλου: Κόστιτς, Τάχατος, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας, Άλχο, Τρουιγέ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Γκαρσία, Μωραΐτης.