Η επικίνδυνη Λαμία και η ΑΕΚ

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©intime

Η επικίνδυνη Λαμία και η ΑΕΚ

Διονύσης Βερβελές 10:34 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 03.01.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ υπολογίζει αρκετά τη σημερινή του αντίπαλο κι έχει τους λόγους του

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ υπολογίζει αρκετά τη σημερινή του αντίπαλο κι έχει τους λόγους του… Μπορεί να μην είναι καιρό στην Ελλάδα ο Κάρλος Καρβαλιάλ ωστόσο έχει καταλάβει τι γίνεται στο πρωτάθλημα και τις δύσκολες αποστολές που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. 

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να παίξουν μέσα στη Λαμία. Κόντρα σε μία ομάδα η οποία τις προηγούμενες σεζόν πάλευε στις τελευταίες θέσεις για την παραμονή της. Φέτος, όμως, έχει βγάλει μία άλλη δυναμική και αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της Super League

Κάτι το οποίο ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει αντιληφθεί και έχει καταλάβει πως η Λαμία δε θα είναι εύκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό. Γι΄αυτό άλλωστε και «τσίτωσε» τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας στο Ρέντη, έτσι ώστε να «ξυπνήσει» τους παίκτες του μετά από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Γνωρίζει καλά πως η Λαμία περιμένει τον Ολυμπιακό για να τον «μπλοκάρει» και είναι μία επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά… Η σημασία της νίκης πριν την ΑΕΚ Αυτό που έχει πει ο Κάρλος Καρβαλιάλ στους παίκτες του για τη Λαμία είναι πως με μία νίκη του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς, στέλνει το μήνυμά του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, επίσης για το πρωτάθλημα. 

Ο Πορτογάλος βλέπει να έρχεται το πρώτο μεγάλο ματς επί ημερών του και φυσικά θέλει την ομάδα του να είναι σε καλή κατάσταση ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Όμως, για να υπάρχει το στοιχείο της καλής ψυχολογίας επιβάλλεται να έρθει το «διπλό» στη Λαμία

Γι’ αυτό και το σημερινό ματς έχει πολλά κίνητρα για τον Ολυμπιακό. Μένει κοντά στην κορυφή, προχωράει με… ηρεμία και υποδέχεται την Κυριακή την ΑΕΚ… Κανείς δεν θα ήθελε να σκέφτεται δεύτερη συνεχόμενη γκέλα στο πρωτάθλημα άλλωστε, μετά το 0-0 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.