Το στιλ του Καρβαλιάλ και του... Άλβες

Το στιλ του Καρβαλιάλ και του... Άλβες

Διονύσης Βερβελές 14:00 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 03.01.2024

Τι δείχνουν οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός…

Δύο ποδοσφαιριστές έχουν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ο λόγος για τους Φραν Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς. Αμφότεροι είναι στη χώρα μας με τον πρώτο να έχει ήδη ανακοινωθεί και ο δεύτερος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, από τη στιγμή που ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά για την απόκτησή του. 

Τόσο ο Ναβάρο όσο και ο Μαρτίνς αποτελούν επιλογές του αθλητικού διευθυντή Πέδρο Άλβες και του προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. Εδώ και ημέρες έχουμε αναφέρει πως έχουν δώσει τη λίστα τους στη διοίκηση με τους μεταγραφικούς στόχους που είχαν κυκλώσει για την ενίσχυση της ομάδας και από την πλευρά τους οι διοικούντες την ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε το «ΟΚ» για να προχωρήσουν. Έτσι οι Ναβάρο, Μαρτίνς είναι στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρόλευκων».

Ο στόχος για το γρήγορο ποδόσφαιρο

Αυτό το οποίο δείχνει η έλευση των δύο ποδοσφαιριστών είναι ο τρόπος ποδοσφαίρου που θέλει να περάσει ο Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό. Τόσο ο Ναβάρο, όσο και ο Μαρτίνς είναι παίκτες για να μπουν και να βοηθήσουν την ομάδα, με τη φιλοσοφία που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Αμφότεροι είναι γρήγοροι ποδοσφαιριστές και αυτή είναι η τακτική που έχει ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Να περάσει στον Ολυμπιακό το γρήγορο ποδόσφαιρο και να μην υπάρχει το αργό τέμπο στην ομάδα, κάτι το οποίο φάνηκε τόσο στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, όσο και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο

Γι’ αυτό και ο Καρβαλιάλ επιλέγει παίκτες με ταχύτητα και όχι βαριά κορμιά, έτσι ώστε να περάσει στον Ολυμπιακό τη γρήγορη απόφαση στο παιχνίδι και να μπορεί να αναπτύσσεται η ομάδα με μεγαλύτερη ταχύτητα στην επίθεση. Αυτό τουλάχιστον θέλει να κάνει, μένει να φανεί αν θα το υλοποιήσει ή όχι…