«Αυτό είναι το ποσό που θα δώσει ο Ολυμπιακός στη Μονακό για τον Ζέλσον Μαρτίνς»
i

©intime

«Αυτό είναι το ποσό που θα δώσει ο Ολυμπιακός στη Μονακό για τον Ζέλσον Μαρτίνς»

Δημήτρης Χούπης 14:29 - 02.01.2024

Γαλλικό Μέσο αποκάλυψε το ποσό, το οποίο ο Ολυμπιακός θα βγάλει από τα ταμεία του για να αποκτήσει τον Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς θα είναι η δεύτερη προσθήκη του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Πορτογάλος έφτασε χθες (1/1) το απόγευμα στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα. 

Το συμβόλαιό του λοιπόν θα έχει διάρκεια μέχρι το 2026, ενώ η Μονακό θα κρατήσει το 10% της μεταπώλησής του. Σύμφωνα με γαλλικό Μέσο λοιπόν έφερε στη δημοσιότητα και το ποσό που θα βγάλουν από τα ταμείο τους οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτηση του 28χρονου από τους Μονεγάσκους. Συγκεκριμένα ο γαλλικός σύλλογος θα εισπράξει τρία εκατομμύρια ευρώ

Πλησιάζει στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει δύο μεταγραφές, τον Φραν Ναβάρο και τον Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ είναι αρκετά κοντά και στην ολοκλήρωση τρίτης μεταγραφής. 

Οι «ερυθρόλευκοι» πιο αναλυτικά πλησιάζουν στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα από Ζιλ Βιθέντε. Ο ελληνικός σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πορτογαλική ομάδα, προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα του 23χρονου κεντρικού αμυντικού. 

Η Ζιλ Βιθέντε απέκτησε τον Βραζιλιάνο στόπερ το καλοκαίρι του 2022, βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 650.000 ευρώ. Τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμή έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, βρίσκοντας δίχτυα μία φορά.