Όταν ο Ζέλσον Μαρτίνς είχε «πληγώσει» τον Ολυμπιακό (vid)

Ζέλσον Μαρτίνς

i

Ζέλσον Μαρτίνς/©Intime

Όταν ο Ζέλσον Μαρτίνς είχε «πληγώσει» τον Ολυμπιακό (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:11 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 01.01.2024

Ο Ζέλσον Μαρτίνς είχε σκοράρει στην ήττα του Ολυμπιακού με 3- 2 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας πριν από έξι χρόνια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των ομίλων του Champions League.

«Πρωτοχρονιάτικο» δώρο για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία ανάσα από το να ολοκληρώσουν τη δεύτερη μεταγραφή τους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού ήρθαν σε συμφωνία για την απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό

Ο 28χρονος εξτρέμ αναμένεται μάλιστα το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Ζέλσον Μαρτίνς έχει... παρελθόν με τους Πειραιώτες, τους οποίους είχε «πληγώσει». 

Πριν από έξι χρόνια και συγκεκριμένα στις 12 Σεπτεμβρίου 2017 ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν... εμφανίστηκαν ποτέ στο πρώτο ημίχρονο κι η πορτογαλική ομάδα τους τιμώρησε. Μόλις στο 2΄ο Ντουμπιά έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και 11 λεπτά αργότερα ο Ζέλσον Μαρτίνς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Μπρούνο Φερνάντες στο 43΄ έκανε το 0-3, που ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου. Ο Πάρντο με δύο γκολ πριν το φινάλε της αναμέτρησης στο Φάληρο (89', 90+3') διαμόρφωσε το τελικό 2-3.