Πρωτοχρονιάτικο «μπαμ»: Έκλεισε Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό ο Ολυμπιακός
i

© Photo by Michael Bulder/NESImages/DeFodi Images via Getty Images

Πρωτοχρονιάτικο «μπαμ»: Έκλεισε Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Χούπης 12:31 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 01.01.2024

Ο Ολυμπιακός έκλεισε όπως όλα δείχνουν τη δεύτερή του μεταγραφή για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Ζέλσον Μαρτίνς να αναμένεται να γίνει «ερυθρόλευκος».

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός το 2024, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν ακόμα μία μεταγραφή. Συγκεκριμένα η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ ήρθε σε συμφωνία με τη Μονακό για τον Ζέλσον Μαρτίνς. Ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας (1/1).

Ο διεθνής εξτρέμ λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής με τη γαλλική ομάδα, είχε μπει σε σκέψεις να αποχωρήσει για να βρει περισσότερα λεπτά. Κάπως έτσι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον κάνει δικό του. 

Οι Μονεγάσκοι απέκτησαν τον Πορτογάλο το καλοκαίρι του 2019 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, κάνοντάς τον την τέταρτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. Το ποσό που έδωσε λοιπόν ο γαλλικός σύλλογος στην ομάδα της Μαδρίτης ήταν στα 30 εκατομμύρια ευρώ. 

Με τη Μονακό ο 28χρονος εξτρέμ είχε 129 συμμετοχές, βρίσκοντας δίχτυα 16 φορές, ενώ μοίρασε άλλες `14 ασίστ. Βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, απ' όπου και πουλήθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας, έχοντας 21 συμμετοχές χωρίς ωστόσο να έχει βάλει κανένα τέρμα.

Πριν από λίγες μέρες ο Μαρτίνς είχε γράψει πορτογαλικό Μέσο, ήταν σχεδόν κλεισμένος από  τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ενώ το ίδιο ρεπορτάζ έκανε λόγο και για ενδιαφέρον ομάδων από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και της Ρωσίας. Εκείνος όμως είχε δείξει την προτίμησή του στην Premier League