«Η Παρτιζάν ενδιαφέρεται για τον Γιόβετιτς»

Ποντένσε - Γιόβετιτς - Μπιελ

i

Ποντένσε - Γιόβετιτς - Μπιελ/©Intime

«Η Παρτιζάν ενδιαφέρεται για τον Γιόβετιτς»

Δημήτρης Χούπης 13:27 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 31.12.2023

Όπως αναφέρει σερβική ιστοσελίδα, η Παρτιζάν έχει δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετιτς.

Ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον Στέφαν Γιόβετιτς βλέπουν οι Σέρβοι. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Rebublika η σερβική ομάδα έχει στη λίστα της τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Παρτιζάν σκέφτεται να πουλήσει τον Ματέους Σαλντάνια και στη θέση του να πάρει τον Σέρβο επιθετικό. 

Ο σύλλογος του Βελιγραδίου απέκτησε τον Βραζιλιάνο από την ιαπωνική Τσίμπα έναντι 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Σαλντάνια τη φετινή σεζόν έχει 15 γκολ και πέντε ασίστ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, Ως αποτέλεσμα αυτού έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων του εξωτερικού. 

Η Παρτιζάν από τη  μεριά της δεν είναι αρνητική για την πώλησή του, εφόσον κάποια ομάδα ικανοποιήσει τις οικονομικές της ανάγκες. Ο Γιόβετιτς υπενθυμίζεται πως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τον Ολυμπιακό και μέχρι στιγμής έχει δύο  γκολ και δύο ασίστ σε 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο Μαυροβούνιος σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή στον σερβικό σύλλογο, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που αγωνιστεί εκεί, αφού από την ηλικία των 14 ετών μέχρι τα 19 του φόρεσε τη φανέλα της Παρτιζάν. Από εκεί πουλήθηκε έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ στη Φιορεντίνα

Οι «ερυθρόλευκοι» για περίπου έναν μήνα θα χάσουν τον πρώτο κεντρικό επιθετικό, τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί ο οποίος θα αποχωρήσει για τις υποχρεώσεις του με το Μαρόκο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Κάπως έτσι η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ βρίσκεται με τρεις φορ, τον Ελ Αραμπί, τον Γιόβετιτς και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Φραν Ναβάρο