Η Λαμία στο μικροσκόπιο του Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Η Λαμία στο μικροσκόπιο του Καρβαλιάλ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει αναλύσει αρκετά την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού…

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις και μπροστά του έχει ένα δύσκολο και «βαρύ» πρόγραμμα, καθώς μέσα σε δύο μήνες θα παίξεις και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει τη φετινή σεζόν και θα ξεκαθαρίσουν πολλά αναφορικά με τους στόχους που έχει θέσει. 

Αυτό, όμως, το οποίο τονίζουν στο μεγάλο Λιμάνι είναι πως βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά. Και τώρα το παιχνίδι που ακολουθεί και που ξεκινά τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός μετά τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου, είναι τη Λαμία εκτός έδρας. 

Μία αναμέτρηση στην οποία δίνει ιδιαίτερη προσοχή ο Κάρλος Καρβαλιάλ, διότι δε θεωρεί τη Λαμία ως μία εύκολη αντίπαλο. Ιδιαίτερα μάλιστα μετά από την «γκέλα» του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και το 0-0 με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τις τελευταίες ημέρες στο Ρέντη έχει δει αρκετά τη Λαμία, καθώς μαζί με τους συνεργάτες του έχει τσεκάρει προηγούμενα ματς της. 

Είναι μία από τις εκπλήξεις άλλωστε του φετινού πρωταθλήματος, αφού έχει καταφέρει να πάρει αρκετούς βαθμούς και να βρίσκεται μια ανάσα από την εξάδα της βαθμολογίας της Super League

Αυτό το οποίο θέλει να αποφύγει ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι να δώσει ο Ολυμπιακός το δικαίωμα στη Λαμία πως μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Διότι και η Λαμία πέρα από το γεγονός πως παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό, έχει και το κίνητρο πως βρίσκεται αρκετά ματς μακριά από τη νίκη. 

Συγκεκριμένα έχει 7 αγώνες χωρίς νίκη και ο απολογισμός είναι 5 ήττες και 2 ισοπαλίες. Βέβαια οι δύο αυτές ισοπαλίες είναι απέναντι σε Ατρόμητο (3-3) και Άρη (2-2) εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Δηλαδή απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και γι’ αυτό ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ήδη αρχίσει να τονίζει στους παίκτες του πως τα στοιχεία της συγκέντρωσης και της αποφασιστικότητας θα πρέπει να είναι ισχυρά από την ομάδα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.