Δύσκολο του Ελ Αραμπί, αλλά...

Ελ Αραμπί

i

© Intime

Δύσκολο του Ελ Αραμπί, αλλά...

Διονύσης Βερβελές 16:43 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 30.12.2023

Ο Ολυμπιακός θα περιμένει τον Μαροκινό φορ έστω και ως λύση για τη δύσκολη συνέχεια…

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη, στις 3 του νέου χρόνου πλέον, θα αντιμετωπίσουν τη Λαμία εκτός έδρας. Μια δοκιμασία, με την ομάδα να προέρχεται από το 0-0 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο πριν τη διακοπή. 

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Κάρλος Καρβαλιάλ, από την Πέμπτη, όποτε και ξεκίνησαν οι προπονήσεις μετά την άδεια των Χριστουγέννων, είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν το «παρών» στο Ρέντη. Επέστρεψε και ο Καμαρά ο οποίος είχε φύγει πριν το ματς στο Περιστέρι για προσωπικό λόγο, όπως και ο Ελ Κααμπί ο οποίος όμως αναχώρησε για το Μαρόκο προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής του ενόψει του Κόπα Άφρικα. 

Παράλληλα, στο γήπεδο είναι κανονικά και ο Ελ Αραμπί. Ο έμπειρος φορ των «ερυθρόλευκων» είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό και μέχρι τις ημέρες των Χριστουγέννων ακολουθούσε θεραπεία. Πλέον όμως έχει μπει στο γήπεδο, αλλά προπονείται με ατομικό πρόγραμμα. Δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% για να μπει με την ομάδα και να τον υπολογίζει κανονικά ο Κάρλος Καρβαλιάλ για τη Λαμία

Όπως είναι αυτή τη στιγμή τα δεδομένα για τον Ελ Αραμπί, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για την Τετάρτη, όμως υπάρχει και αυτό το αλλά το οποίο λέει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τσεκάρουν τον παίκτη συνεχώς και κάθε μέρα η κατάστασή του θα επανεκτιμάται. Βέβαια από την άλλη οι Πειραιώτες δε θέλουν και να πιέσουν τον Ελ Αραμπί να μπει και να παίξει, προκειμένου να μην υπάρξει κάποια υποτροπή στον τραυματισμό του. 

Με τον Ελ Κααμπί εκτός και ο Ελ Αραμπί θα είναι ακόμη πιο απαραίτητος στην ομάδα. Όπως έχουμε επισημάνει άλλωστε, όλα ανοιχτά είναι με τον Γιόβετιτς, ενώ είναι δεδομένο πως ο Καρβαλιάλ στη Λαμία μαζί του θα πάρει τον Ναβάρο. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Πορτογάλου κόουτς, είναι να παίξει βασικός ο Γιόβετιτς και να πάρει χρόνο ο Ναβάρο.