Πρώτος στόχος επιτεύχθηκε! Τώρα ο δεύτερος…
i

Photo by Diogo Cardoso/Getty Images

Πρώτος στόχος επιτεύχθηκε! Τώρα ο δεύτερος…

Ο Ολυμπιακός μέσα στο Σαββατοκύριακο ανακοινώνει την απόκτηση του Ναβάρο και συνεχίζει…

Ευχάριστα είναι τα νέα από το μεταγραφικό κομμάτι για την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς μόνο τα τυπικά μένουν πλέον, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Φραν Ναβάρο και την Πόρτο.

Ο 26χρονος φορ, θα μπορούσε να είναι ακόμη και την Παρασκευή στη χώρα μας, ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες που έπρεπε να διευθετηθούν με την Πόρτο, πήγαν για λίγες ώρες πιο… πίσω την άφιξή του. Το Σάββατο έτσι, αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα και ουσιαστικά, μέσα στο Σαββατοκύριακο να ολοκληρωθούν τα τυπικά και να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Όπως είναι ήδη γνωστό άλλωστε, θα έρθει με τη μορφή του δανεισμού και σκοπός είναι να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Καρβαλιάλ. Ακόμη και αν χρειαστεί να παίξει στη Λαμία ή στο ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Έστω και για ένα χρονικό διάστημα. Ο Ολυμπιακός την πάλεψε εδώ και ημέρες την περίπτωσή του, είναι από τα έξυπνα ντιλ που τέτοια εποχή μπορείς να δεις. Παίκτες που δεν παίζουν πολύ στην ομάδα τους και που δεν θα ήθελαν σε καμία των περιπτώσεων να μείνουν ανενεργοί για τους επόμενους μήνες.

Ο Φραν Ναβάρο ξέρει ότι στον Ολυμπιακό θα πάρει χρόνο, υπάρχει και η προοπτική της Ευρώπης κι έτσι είπε το «ναι». Ο Ισπανός φορ, όπως όλα δείχνουν θα είναι η πρώτη κίνηση, αλλά στόχος του Ολυμπιακού είναι να προχωρήσει άμεσα και σε δεύτερη προσθήκη.

©Intime

Ο Όρτα της Μπράγκα, είναι όντως μια έξυπνη κίνηση επίσης, αν τελικά ο Ολυμπιακός καταφέρει να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον πορτογαλικό σύλλογο. Και ο Καρβαλιάλ παίζει ρόλο εδώ, έχει καλές σχέσεις, όλα μπορούν να μετρήσουν.

Φυσικά, η ομάδα δεν κάνει πίσω και στο θέμα του στόπερ. Εκεί που η Φλαμένγκο δεν δείχνει άμεσα διατεθειμένη να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις για τον Λέο Περέιρα. Ο Ολυμπιακός πάντως, σίγουρα έχει και εναλλακτικές λύσεις και περίπτωση που μπορεί να μοιάζει με του Ναβάρο