Ο Ναβάρο δεν βρίσκεται στην αποστολή της Πόρτο

Φραν Ναβάρο

i

©Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Ο Ναβάρο δεν βρίσκεται στην αποστολή της Πόρτο

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:17 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 29.12.2023

Ο Φραν Ναβάρο βρίσκεται μία «ανάσα» από τον Ολυμπιακό και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της Πόρτο για την αναμέτρηση με τη Τσάβες.

Ο Φραν Ναβάρο βρίσκεται μία «ανάσα» από τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός επιθετικός δεν ήταν στην αποστολή της Πόρτο για την αναμέτρηση με τη Τσάβες, για τη 15η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. 

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έκανε γνωστή την αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι των δράκων για το 2023 και σε αυτήν δεν ήταν ο Ναβάρο

Αξίζει να σημειωθεί πως στο προηγούμενο ματς της Πόρτο, κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Ισπανός ήταν στην αποστολή και έπαιξε στα τελευταία λεπτά ως αλλαγή.

Οι δράκοι απέκτησαν τον Ναβάρο το περασμένο καλοκαίρι από τη Ζιλ Βιθέντε έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιό του με την Πόρτο έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2028. 

Ο Ναβάρο έκανε δύο εξαιρετικές σεζόν στη Ζιλ Βιθέντε (είχε συνολικά 78 συμμετοχές, 37 γκολ και 3 ασίστ) και προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Πόρτο, η οποία δαπάνησε το ποσό των 7.000.000 ευρώ για την απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι.