«Ήταν θετικός να έρθει στον Ολυμπιακό ο Κουρμπέλης»

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©intime

«Ήταν θετικός να έρθει στον Ολυμπιακό ο Κουρμπέλης»

Δημήτρης Χούπης 20:47 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 30.12.2023

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν θετικός στο να πάει στον Ολυμπιακό καθώς γνώριζε πως δεν είχε μέλλον στην Τραμπζονσπόρ.

Θετικός στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης σύμφωνα με τους Τούρκους. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα της Trabzonx.com ο Έλληνας μέσος δεν είναι ικανοποιημένος από την Τραμπζονσπόρ. 

Ο λόγος είναι ο μικρός χρόνος συμμετοχής που έχει στον τουρκικό σύλλογο στο πρώτο μισό της σεζόν, κάτι που τον έκανε ίσως να σκεφτεί το μέλλον του. Κάπως έτσι όταν του ήρθε η πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού την είδε με... καλό μάτι. 

«Γράφτηκε ότι ο Κουρμπέλης ήταν θετικός για την προσφορά που έλαβε από τον Ολυμπιακό, μια από τις σημαντικές ομάδες της χώρας, αφού για καιρό δεν αγωνιζόταν και συνήθως καθόταν στον πάγκο», αναφέρει το δημοσίευμα του Σαββάτου (30/12). 

Την ίδια ώρα τονίζει πως στόχος του διεθνή μέσου είναι να παίξει περισσότερο, έχοντας το κεφάλαιο χρήματα μακριά από το μυαλό του. «Θέλει να απολαύσει το ποδόσφαιρο και να αγωνίζεται και το προτιμά από τα χρήματα. Ο Κουρμπέλης είναι βέβαιος ότι δεν έχει μέλλον στην Τράμπζονσπορ και ο σύλλογος επίσης χαιρετίζει την αποχώρησή του Έλληνα παίκτη»,.

Υπενθυμίζεται ότι τουρκικά δημοσιεύματα έκανα λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κουρμπέλη, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ετοιμάσει και πρόταση. Ενώ την ίδια ώρα έχουν κάνει λόγο και για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Έλληνα μέσο.