Ναβάρο: «Ήρθα στον Ολυμπιακό να προσφέρω τα μέγιστα και να βάλω γκολ»
i

©intime

Ναβάρο: «Ήρθα στον Ολυμπιακό να προσφέρω τα μέγιστα και να βάλω γκολ»

Δημήτρης Χούπης 19:59 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 30.12.2023

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φραν Ναβάρο, έφτασε στην Ελλάδα και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι ήρθε στους «ερυθρόλευκους» για να προσφέρει τα μέγιστα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φραν Ναβάρο έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. 

Ο Ισπανός κεντρικός επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή του. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν είχε κανέναν δισταγμό για να έρθει στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι στην ολοκλήρωση του δανεισμού του συνέβαλε το γεγονός ότι ξέρει τον Κάρλος Καρβαλιάλ και τον Πέδρο Άλβες

Στόχος του δε είναι να προσφέρει τα μέγιστα στη νέα του ομάδα, αλλά και να πετύχει όσο περισσότερα γκολ μπορεί. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο, δεν είχα κανένα δισταγμό. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι γνωρίζω τον προπονητή αλλά και τον Πέδρο Άλβες, είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη.

Είμαι εντυπωσιασμένος με το πόσο βοηθούν την ομάδα και πόσο την εμψυχώνουν οι οπαδοί, να συνεχίσουν να το κάνουν. Ήρθα για να βοηθήσω, να προσφέρω τα μέγιστα και να βάλω γκολ», ήταν τα λόγια του.