Ανεβαίνει η ένταση στις προπονήσεις από τον Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Ανεβαίνει η ένταση στις προπονήσεις από τον Καρβαλιάλ

Διονύσης Βερβελές 22:24 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 30.12.2023

Μετά την εξαήμερη άδεια, άλλα δεδομένα στο Ρέντη για την επιστροφή.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε το χατίρι στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τους άφησε τις ημέρες των Χριστουγέννων όπως είχε συμφωνηθεί από πριν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Αρχικά είχε πει ότι θα είναι μία ημέρα λιγότερη η άδεια των Χριστουγέννων, αλλά τελικά δεν προχώρησε σε αυτό το πλάνο κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν στις 22 Δεκέμβρη για να επιστρέψουν στο Ρέντη την Πέμπτη 28 του μήνα. 

Έτσι άρχισε η προετοιμασία για το ματς με τη Λαμία και ο Πορτογάλος τεχνικός μετά από τις ημέρες των εορτών αποφάσισε πλέον να ανεβάσει την ένταση στις προπονήσεις που γίνονται. Αυτό το κάνει γιατί πολύ απλά θέλει να επαναφέρει τους παίκτες του σε αγωνιστικό ρυθμό, γιατί έλειψαν αρκετές ημέρες από το Ρέντη και δεν θέλει να σκέφτεται πως κάποιοι να μην έχουν… επιστρέψει συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

Έτσι με την αυξημένη ένταση στις προπονήσεις ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια χαλάρωσης στους ποδοσφαιριστές του. Πάντως πέρα από το γεγονός πως όλοι οι ποδοσφαιριστές ήθελαν τις ημέρες αυτές των Χριστουγέννων να κάτσουν και να περάσουν τις διακοπές με τους δικούς τους ανθρώπους, υπήρχαν και οι περιπτώσεις παικτών που χρειαζόντουσαν οπωσδήποτε σωματικά τη ξεκούραση αυτή. 

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ με τους συνεργάτες του είχαν δει μετρήσεις από εργομετρικά των παικτών και ορισμένοι έδειχναν πως ήταν στο όριο από τα συνεχόμενα ματς. Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών ήταν και διεθνείς, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να κάτσουν καθόλου εκτός αγωνιστικής δράσης από το καλοκαίρι μέχρι τώρα. 

Οπότε τα Χριστούγεννα ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάτσουν και να ξεκουραστούν οι παίκτες τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Βέβαια ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει αυτή η ξεκούραση να «μεταφραστεί» στο γήπεδο και να δει καλύτερη εικόνα στη συνέχεια από όλους. Οι απαιτήσεις άλλωστε είναι μεγάλες και αυτός νέο πρόσωπο είναι και θέλει να δείξει κάτι διαφορετικό…