Πλησιάζει στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα ο Ολυμπιακός

Γκαμπριέλ Περέιρα

i

©Photo by Gualter Fatia/Getty Images

Πλησιάζει στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Χούπης 11:23 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 02.01.2024

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι πλησιάζει στην ολοκλήρωση της τρίτης του προσθήκης για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης του προσθήκης για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλησιάζουν στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Ζιλ Βιθέντε, Γκαμπριέλ Περέιρα

Ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές με την πορτογαλική ομάδα για να αγοράσει τα δικαιώματα του 23χρονου Βραζιλιάνου στόπερ, ο οποίος έχει απασχολήσει και την Πόρτο. Ο Περέιρα έγινε παίκτης της Ζιλ Βιθέντε το καλοκαίρι του 2022, με το ποσό που έβγαλε ο πορτογαλικός σύλλογος για να τον κάνει δικό του να είναι στις 650.000 ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, βρίσκοντας δίχτυα μία φορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» πριν προχωρήσουν για την περίπτωση του Γκαμπριέλ Περέιρα, είχε κάνει κίνηση για τον Νταβίντ Καρμό. Όπως είχαν υποστηρίξει πορτογαλικά Μέσα, ο Ολυμπιακός μετά τον δανεισμό του Φραν Ναβάρο, ζήτησε από την Πόρτο και τον δανεισμό του 24χρονου κεντρικού αμυντικού. 

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι «δράκοι» φαίνεται ότι απέρριψαν αυτή την πρόταση του ελληνικού συλλόγου. Ο Πορτογάλος στόπερ τη φετινή σεζόν έχει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι στο Champions League. Συνολικά με τον πορτογαλικό σύλλογο μετράει 27 εμφανίσεις σε δύο χρόνια, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Μπράγκα.