Βγαίνει μπροστά ο Γιόβετιτς

Γιόβετιτς

i

©Intime

Βγαίνει μπροστά ο Γιόβετιτς

Ο έμπειρος επιθετικός καλείται να δείξει την κλάση του ως βασικός στον Ολυμπιακό…

O Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στις επίσημες υποχρεώσεις του αντιμετωπίζοντας τη Λαμία εκτός έδρας για στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ένα ματς στο οποίο ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ελ Κααμπί. Αυτό γιατί ο Μαροκινός φορ έχει κληθεί στην εθνική Μαρόκου για το Κόπα Άφρικα και έχει ήδη ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Κάτι το οποίο, λοιπόν, σημαίνει πως ο Ελ Κααμπί θα λείψει από τους «ερυθρόλευκους» για τουλάχιστον έναν μήνα. Θα εξαρτηθεί αυτό από το πόσο πρόκειται να προχωρήσει το Μαρόκο στη διοργάνωση, αν και πολλοί το βλέπουν ως φαβορί!

Εκτός πλάνου για τη Λαμία είναι και ο Ελ Αραμπί και έτσι, ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα δώσει φανέλα βασικού στον Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος φορ των «ερυθρόλευκων» στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έπαιξε για πρώτη φορά με τον Πορτογάλο στον πάγκο, όταν μπήκε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης. Μάλιστα έδωσε επιθετική πνοή στους Πειραιώτες, χωρίς, όμως, να σκοράρει. Ο Καρβαλιάλ αυτό που περιμένει από τον Γιόβετιτς τώρα, από τη στιγμή που λείπει και ο Ελ Κααμπί, είναι να βγει μπροστά ο έμπειρος φορ και να δείξει την ικανότητα που έχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 Στηρίζεται επάνω στον Γιόβετιτς ο Πορτογάλος τεχνικός και μάλιστα οι δυο τους είχαν μία συζήτηση τις προηγούμενες ημέρες στο Ρέντη, στο διάστημα της προετοιμασίας της ομάδας για τη Λαμία. Αυτό, για να του εξηγήσει του Μαυροβούνιου φορ ο Καρβαλιάλ τι περιμένει απ' αυτόν και να του δώσει να καταλάβει πως θα πρέπει να βγάλει τις ηγετικές του ικανότητες στο επόμενο διάστημα, έτσι ώστε και ο Ολυμπιακός να πάρει τα μέγιστα από αυτόν.

Βέβαια, είναι και θέμα πότε θα ρίξει στη… μάχη τον Ναβάρο ο Πορτογάλος τεχνικός, πως θα τον διαχειριστεί, σε μια σειρά δύσκολων αγώνων. Και πάντα κρατάμε στο μυαλό μας, πως μέσα στον Ιανουάριο μπορεί να έρθει πρόταση για τον Γιόβετιτς! Ως τότε, όμως, αυτός βγαίνει μπροστά, ο Ναβάρο και ο Ελ Αραμπί μόλις επιστρέψει…