Στη Λαμία με Γιόβετιτς και Ναβάρο

Φραν Ναβάρο

i

©Intime

Στη Λαμία με Γιόβετιτς και Ναβάρο

Μέσα ο Ισπανός για το πρώτο ματς στο 2024, τα πλάνα του Καρβαλιάλ…

Να μπει με το δεξί στο 2024 θέλει ο Ολυμπιακός και ταυτόχρονα να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν το 2023 με την ισοπαλία στο Περιστέρι, μια απώλεια δύο βαθμών και γνωρίζουν πως στη Λαμία δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ άλλωστε, έχει σταθεί στις δυσκολίες αυτού του ματς και ενόψει της συνέχειας που έχει πολλά και δύσκολα ματς, περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. 

Οι μεταγραφές που έχουν ανακοινωθεί πλέον είναι δύο, ο Ναβάρο και ο Μαρτίνς. Ο πρώτος μάλιστα, έχει τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή, που ξέρει πως απέκτησε έναν φορ που δεν θα χρειαστεί ειδική προετοιμασία και χρόνο. Δεν γινόταν να μην αποτελεί μία λύση του, όμως, καθώς εκτός πλάνων είναι ο Ελ Κααμπί που ενσωματώθηκε με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, αλλά και ο Ελ Αραμπί που προέρχεται από θλάση έμεινε πίσω. 

Εκπλήξεις στην εντεκάδα δεν αναμένονται από τον Καρβαλιάλ. Η συνταγή στο μυαλό του με βάση τους παίκτες που υπολογίζει φαίνεται γνωστή. Κάτω από τα δοκάρια ο Πασχαλάκης, δεξιά ο Ροντινέι και αριστερά ο Ορτέγκα. Στο κέντρο της άμυνας ο Ρέτσος με τον Ντόη. Στη μεσαία γραμμή, ο Έσε με τον Καμαρά, τριάδα μπροστά τους οι Φορτούνης, Μασούρας, Ποντέσε και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιόβετιτς

Ο Μαυροβούνιος φορ θα πάρει τη φανέλα βασικού και σίγουρα θέλει να δείξει πράγματα, σε μια μεταγραφική περίοδο που είναι όλα ανοιχτά και γι’ αυτόν. 

Ο Καρβαλιάλ πάντως, θέλει από την ομάδα του μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, γιατί στα ματς με Πανσερραϊκό εκτός και Ατρόμητο εκτός, ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ μόνο από το πέναλτι του Ελ Αραμπί (στις Σέρρες). 

Μην ξεχνάμε πως ο προπονητής των Πειραιωτών θέλει να κάνει και την ανάλογη διαχείριση, βάζοντας και τα νέα πρόσωπα. Και η λογική λέει πως στη Λαμία, ο Ναβάρο θα κάνει ντεμπούτο. Βλέπετε ακολουθούν ματς με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση τόσο στόπερ, όσο και μέσου…