To καλωσόρισμα του Ποντένσε στον Μαρτίνς με μία ιδιαίτερη φωτογραφία (pic)

Ο Μαρτίνς και ο Ποντένσε

i

© Intime

To καλωσόρισμα του Ποντένσε στον Μαρτίνς με μία ιδιαίτερη φωτογραφία (pic)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:58 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 02.01.2024

Ο Ντανιέλ Ποντένσε θέλησε να καλωσορίσει τον πρώην συμπαίκτη του, Ζέλσον Μαρτίνς, στον Ολυμπιακό και το έκανε με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς έφτασε στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, το οποίο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2026. Ο ίδιος θα συναντήσει και έναν παλιό του γνώριμο, με τον Ντανιέλ Ποντένσε και τον Πορτογάλο να βρίσκονται μαζί ξανά. 

Οι δύο τους συνυπήρξαν στη Σπόρτινγκ από τα τμήματα υποδομής στη Β' ομάδα μέχρι την πρώτη ομάδα, την οποία αποχαιρέτησαν με άσχημο τρόπο, λόγω της επίθεσης από φιλάθλους στο προπονητικό κέντρο. Ο Ποντένσε, λοιπόν, θέλησε να υποδεχθεί τον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του και το έκανε με έναν όμορφο τρόπο, μέσω των social media. 

Ο βραχύσωμος επιθετικός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία αποτυπωνόταν ο ίδιος να αγκαλιάζεται με τον νέο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο Ποντένσε τη συνόδευσε με ένα βουρκωμένο emoji, το οποίο αποτύπωνε τη συγκίνησή του για την επανένωσή τους. 

© Instagram