«H Zιλ Βισέντε θέλει 10 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Περέιρα»

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα

i

© PS Youtube

«H Zιλ Βισέντε θέλει 10 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Περέιρα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:20 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 02.01.2024

Ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ ζητάει η Ζιλ Βισέντε από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να του παραχωρήσει τον Γκαμπριέλ Περέιρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «O Jogo».

Στη λίστα του Ολυμπιακού ξεχωρίζει ο Γκαμπριέλ Περέιρα, με τους Πειραιώτες να θέλουν να εντάξουν τον στόπερ στο ρόστερ τους. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία η τρέχουσα ομάδα του φαίνεται πως ψάχνει ένα μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει.

Σε δημοσίευσή της η «O Jogo» υποστηρίζει πως η Ζιλ Βισέντε είναι διατεθειμένη να δώσει τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, εφόσον λάβει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ. «Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι "Gilistas" δεν σκέφτονται να δώσουν τον αμυντικό έναντι αμοιβής χαμηλότερης από αυτή που ορίζει η ρήτρα τερματισμού του παίκτη, δηλαδή 10 εκατομμύρια ευρώ. 

Η Ζιλ Βιθέντε βλέπει τον Γκαμπριέλ ως ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της ομάδας και τον θεωρεί ουσιαστικό κομμάτι για την επίτευξη των στόχων αυτής της σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα της Πορτογαλίας. Πάντως, οι Πειραιώτες φαίνεται πως βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Περέιρα, η οποία εφόσον συμβεί θα είναι η τρίτη χειμωνιάτικη μεταγραφή του συλλόγου. 

Δ.Σ. της Stoiximan Super League για την εκλογή νέου πρόεδρου και την πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα στημένα παιχνίδια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:47 - 02.01.2024

Δ.Σ. της Stoiximan Super League για την εκλογή νέου πρόεδρου και την πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα στημένα παιχνίδια

Δ.Σ. θα συγκαλέσει η Stoiximan Super League στις 5 του Γενάρη, με το βασικότερο θέμα να αφορά την εκλογή του νέου προέδρου της λίγκας. Την ίδια ώρα, θα συζητηθεί η πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα στημένα παιχνίδια.

Ο Βραζιλιάνος έγινε παίκτης της Ζιλ Βισέντε το καλοκαίρι του 2022, με το ποσό που έβγαλε ο πορτογαλικός σύλλογος για να τον κάνει δικό του να είναι στις 650.000 ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, βρίσκοντας δίχτυα μία φορά.