Χωρίς Καρλίτος κόντρα στον Ολυμπιακό η Λαμία - Διάψευση για τα σενάρια που τον συνδέουν με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Ρέτσος και ο Καρλίτος

Χωρίς Καρλίτος κόντρα στον Ολυμπιακό η Λαμία - Διάψευση για τα σενάρια που τον συνδέουν με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:22 - 02.01.2024

Χωρίς τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Καρλίτος θα υποδεχθεί η Λαμία τον Ολυμπιακό, στο ματς της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Με αφορμή την γνωστοποίηση της αποστολής, η ομάδα της Φθιώτιδας διέψευσε τα σενάρια που συνδέουν τον Ισπανό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό θέλοντας να κάνει την υπέρβαση και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, στο ματς της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Σε αυτή την προσπάθεια ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Καρλίτος. Ο μεν πρώτος συμπλήρωσε κάρτες και έτσι θα εκτίσει την ποινή του, ενώ ο δεύτερος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Όσον αφορά τον Ισπανό, μέσω της ενημέρωσης για την αποστολή, η Λαμία στάθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια που τον συνδέουν με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η ΠΑΕ τόνισε πως δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της για τον σέντερ φορ. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της Λαμίας:

«Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας την Τρίτη 02/01, εν όψει του αγώνα της Τετάρτης 03/01 στις 17:00, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος”, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-2024.

Ο Λεωνίδας Βόκολος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1. Nagy Gergely
17. Χατζηεμμανουήλ Βασίλειος
55. Koselev Alexei

5. Τζανετόπουλος Άνταμ
6. Τζανδάρης Θεοφάνης
16. Sidcley Ferreira
22. Pavlovets Aleksandr
24. Amaral Pedro
33. Κορνέζος Γεώργιος

2. Βασιλαντωνόπουλος Σταύρος
7. Nunez Cristopher
11. Martinez Ruben
14. Slivka Vykintas
15. David Simon
19. Μάλτσι Φλοσάρντ
23. Τσιλούλης Σωτήρης
27. Stanko Caleb

8. Mula Alejantro
18. Tosic Zoran
29. Acuna Mathias
30. Κοντονίκος Βασίλειος
45. Τσούκαλος Νικόλαος

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών και ο Carlitos που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Όσο αφορά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Carlitos, η ΠΑΕ Λαμία δηλώνει ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου καμία επίσημη πρόταση, που να αφορά τον εν λόγω ποδοσφαιριστή».