Πονοκέφαλος για Λαμία: Στο στόχαστρο κυπριακής ομάδας ο Καρλίτος

Πονοκέφαλος για Λαμία: Στο στόχαστρο κυπριακής ομάδας ο Καρλίτος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:11 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 27.02.2024

Ο Ισπανός φορ της Λαμίας Καρλίτος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο, είναι στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Καρλίτος είναι ο ηγέτης της Λαμίας κι ένας από τους λόγους που η ομάδα έχει φέτος καλή πορεία στη Stoiximan Superleague.

Ο Ισπανός φορ έχει εξαιρετική παρουσία στο πρώτο μισό της σεζόν και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων. Μία απ’ αυτές είναι ο Απόλλων Λεμεσού, σύμφωνα με πληροφορίες του kerkida.net.

Ο Καρλίτος έχει παίξει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Άρη Λεμεσού (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16). Στη συνέχεια πήγε στη Βιγιαρεάλ Β’, στην Πολωνία για τις Βίσλα Κρακοβίας και Λέγκια Βαρσοβίας, από την οποία πήρε μεταγραφή στην Αλ Ουάχντα.

Τον Γενάρη του 2020 ήρθε στον Παναθηναϊκό. Συνολικά, στο «τριφύλλι» μέτρησε 70 αγώνες, 18 γκολ κι 6 ασίστ.

Στην πρώτη χρονιά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Ισπανός φορ σημείωσε 12 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ. Τη σεζόν 2022-23 επέστρεψε στην Πολωνία και είχε 26 συμμετοχές με τη Λέγκια. Εκεί μέτρησε και 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

«Επτάψυχη» Λαμία σόκαρε τον Άρη στις καθυστερήσεις και πήρε την ισοπαλία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:01 - 20.12.2023

«Επτάψυχη» Λαμία σόκαρε τον Άρη στις καθυστερήσεις και πήρε την ισοπαλία

Η Λαμία άντεξε στο «Κλ. Βικελίδης» και τελικά πανηγύρισε την ισοπαλία κόντρα στον Άρη (2-2). Ο άνθρωπος που τη λύτρωσε ήταν ο Μάλτσι στις καθυστερήσεις, ενώ είχε προηγηθεί η εξαιρετική επίδοση του Μορόν.

Το περασμένο καλοκαίρι η Λαμία έκανε το «μπαμ» και τον έφερε στην Ελλάδα. Έως τώρα, στην ομάδα της Φθιώτιδας έχει 15 συμμετοχές, 5 γκολ και τρεις ασίτ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Απόλλων το παλεύει, ενώ ο Καρλίτος έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες.