Πινέδα: «Όλοι μας να βάλουμε ένα λιθαράκι, για να πετύχει η ΑΕΚ τα ίδια με πέρυσι»

Ορμπελίν Πινέδα

i

© intime

Πινέδα: «Όλοι μας να βάλουμε ένα λιθαράκι, για να πετύχει η ΑΕΚ τα ίδια με πέρυσι»

Κώστας Τσίλης 21:11 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 02.01.2024

Την πεποίθηση του πως με ενότητα και σκληρή δουλειά, η ΑΕΚ θα μπορέσει να κατακτήσει ότι πέτυχε και στην περυσινή σεζόν, εξέφρασε ο Πινέδα

Οι αριθμοί και κυρίως τα αποτελέσματα της ΑΕΚ δείχνουν πως ισχύει πρακτικά πως «no Πινεδα, no πάρτι». Χωρίς τον Μεξικανό χαφ, η Ένωση δυσκολεύεται πολύ στο παιχνίδι της, καθώς πρόκειται για κομβικό «εργαλείο» της μηχανής του Αλμέιδα. Ο Πινέδα ετοιμάζεται να επιστρέψει πλέον μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από τα τελευταία παιχνίδια. Και μιλώντας στην κάμερα της Cosmotesport, εξέφρασε την πεποίθησή του, πως με σκληρή δουλειά και με ενότητα, η ΑΕΚ θα κατακτήσει και πάλι τους ίδιους στόχους που πέτυχε και πέρυσι.

Αλμέιδα: «Τη μέρα που δεν θα έχω ξεκάθαρο που πρέπει να φτάσουμε, θα σημαίνει ότι εγώ δεν μπορώ να είμαι άλλο εδώ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:59 - 02.01.2024

Αλμέιδα: «Τη μέρα που δεν θα έχω ξεκάθαρο που πρέπει να φτάσουμε, θα σημαίνει ότι εγώ δεν μπορώ να είμαι άλλο εδώ»

Για το πως θα ξεπεράσει η ΑΕΚ τις απώλειες σε Αγρίνιο και Σέρρες, έδωσε ένα ξεκάθαρο στίγμα ο Αλμέιδα, που μίλησε και για τα κλειστά γήπεδα

«Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για όλους μας και στο προσωπικό επίπεδο και στο ποδοσφαιρικό. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συνέβη το 2023 είναι κάτι που θα το θυμόμαστε. Σε ό,τι αφορά το 2024, έχουμε θέσει ακριβώς τους ίδιους στόχους. Έχουμε αυτή τη διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε αυτό που θα προσπαθήσουμε, είναι κάτι παρόμοιο για τη νέα χρονιά. Διανύουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα, είμαστε στα μισά, και όλοι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταφέρουμε κάτι παρόμοιο τη νέα χρονιά.

- Για το πώς ήταν να παρακολουθεί την ομάδα στο διάστημα που απουσίαζε και πως αισθάνεται τώρα.

«Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά τη φετινή σεζόν. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν όσο καλά θα θέλαμε και αυτό μας έφερε σε μια πιο δύσκολη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Όμως, ξέρω και πιστεύω ότι ο κάθε ένας μας δίνει τον καλύτερό του εαυτό και προσπαθεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στην ομαδική δουλειά. Έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά, έχει να κάνει με την ένωση, θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να συνεχίσουμε μπροστά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι, πλέον, καλύτερα. Θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι και να βοηθήσω την ομάδα, δουλεύω καθημερινά για να είμαι έτοιμος».

- Για το παιχνίδι με τον Βόλο.

«Είναι αλήθεια ότι στην έδρα του Βόλου δυσκολευτήκαμε. Ξέρουμε καλά ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και το αυριανό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να δώσει ο κάθε ένας τον καλύτερό του εαυτό. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή γιατί με τα θετικά αποτελέσματα μπορείς να βρίσκεσαι όσο ψηλότερα γίνεται».