Αλμέιδα: «Μια νίκη παραπάνω, δεν βάζει έναν άνθρωπο πιο πάνω από έναν άλλον»
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Αλμέιδα: «Μια νίκη παραπάνω, δεν βάζει έναν άνθρωπο πιο πάνω από έναν άλλον»

Κώστας Τσίλης 22:32 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 27.11.2023

Πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της περυσινής σεζόν ο Αλμέιδα και όπως πάντα έστειλε μηνύματα βγαλμένα μέσα από την καρδιά του.

Το αναμενόμενο ήταν ο νταμπλούχος Ματίας Αλμέιδα, να πάρει το βραβείο του καλύτερου προπονητή στην περυσινή σεζόν από τον ΠΣΑΠΠ. Επίσης το αναμενόμενο, ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ παραλαμβάνοντας το βραβείο αυτό, να είναι από καρδιάς και να αγγίζουν καρδιές. Ο Αλμέιδα αφού ευχαρίστησε τους πάντες, αφού πρότεινε την μοιρασιά του βραβείου με τους άλλους δυο συνυποψηφίους του, έστειλε το μήνυμα που πρέπει πραγματικά να εκπέμπει το ποδόσφαιρο. Να ενώνει και όχι να χωρίζει.

Ο Πινέδα είναι τόσο κομβικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ, που ο Αλμέιδα άλλαξε τακτική διαχείρισης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:50 - 27.11.2023

Ο Πινέδα είναι τόσο κομβικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ, που ο Αλμέιδα άλλαξε τακτική διαχείρισης

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ είναι πολύτιμος και κομβικός ο Πινέδα και γι αυτό και ο Αλμέιδα ακολούθησε διαφορετική τακτική στο κομμάτι της διαχείρισης του Μεξικανού χαφ

«Τα βραβεία για τους αθλητές ή τους πρώην αθλητές είναι σαν μία αγκαλιά, σαν ένα χάδι στη ψυχή. Αυτό είναι που μένει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα το γκρουπ των παικτών που προπονώ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Να μοιραστώ το βραβείο με το υπόλοιπο staff. Να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγάπη. Επίσης τον ιδιοκτήτη της ομάδας και τους διοικούντες και κάθε έναν απ' όσους μετέχουν στην ομάδα. Η οικογένειά μου είναι πάντα όπου είμαι εδώ. Έχει αρκετό καιρό που γνωρίζω τον κόσμο μέσα από το ποδόσφαιρο. Δεν παύω να είμαι εκπρόσωπος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο με τους 2 συνυποψήφιους μου.

Μία νίκη παραπάνω δεν κάνουν έναν άνθρωπο πιο πάνω από έναν άλλον. Θέλω να υποστηρίζω ένα πιο υγιές και πιο καλό ποδόσφαιρο. Μακάρι το ποδόσφαιρο να δώσει περισσότερο φως την κοινωνία που ζούμε. Να μην μείνουμε μόνο στα λόγια. Κάθε ένας από εμάς να βάλει το δικό του λιθαράκι. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω και την επόμενη χρονιά να είμαι προσκεκλημένος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Μία μπάλα μπορεί να ενώσει διαφορετικές τάξεις και πολιτισμούς και να μας κάνει καλύτερους όλους».