Γκολ από τον Τσούμπερ, σημαίνει νίκη για την ΑΕΚ
i

Στίβεν Τσούμπερ/©intime

Γκολ από τον Τσούμπερ, σημαίνει νίκη για την ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 08:27 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 27.11.2023

Τόσο στα περυσινά Play Offs όσο και στην φετινή σεζόν, κάθε φορά που ο Τσούμπερ βρίσκει δίχτυα, η ΑΕΚ παίρνει τη νίκη

Μπορεί η ΑΕΚ φέτος να είχε σ' ελάχιστα ματς στο γήπεδο τον Λιβάι Γκαρσία, μπορεί ακόμα ο Έκι Πόνσε να μην έχει βρει ρυθμό σκοράρισμα και να έχει χάσει και αυτός παιχνίδια. Αλλά όσο υπάρχει ο Στίβεν Τσούμπερ, ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να έχει σχετικά ήσυχο το κεφάλι του. Έστω και αν ο Ελβετός δεν είναι καθαρόαιμος επιθετικός, την δουλειά του και την έκανε και την κάνει. 

Ο Τσούμπερ όχι μόνο είναι ο πρώτος σκόρερ μέχρι τώρα της ΑΕΚ στη σεζόν, αλλά είναι τα γκολ του εγγύηση για νίκη. Όπως συνέβη και πέρυσι στα Play Offs. Συνολικά πέντε γκολ έχει πετύχει μέχρι τώρα ο Ελβετός. Τέσσερα στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη. Και ήρθαν να προστεθούν σε ακόμα πέντε γκολ, που σκόραρε στην περυσινή διαδικασία των Play Offs, στο φινάλε της σεζόν. 

Το εντυπωσιακό είναι πως τόσο στο περυσινό μίνι πρωτάθλημα των Play Offs, όσο και μέχρι τώρα στη σεζόν, σ' όλα τα παιχνίδια που ο Τσούμπερ βρήκε δίχτυα, η ΑΕΚ κέρδισε. Σ' όλα ανεξαιρέτως. Στα Play Offs πέρυσι ο Ελβετός σκόραρε στις δυο νίκες της ΑΕΚ σε Opap Arena και Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη, στη νίκη με τον ΠΑΟΚ αλλά και με τον Βόλο, επίσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ο Αλμέιδα θα βρει και πάλι την «λίμνη», από πιο ζόρικο μονοπάτι
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:39 - 26.11.2023

Ο Αλμέιδα θα βρει και πάλι την «λίμνη», από πιο ζόρικο μονοπάτι

Η ΑΕΚ έκανε εξαιρετικό επιθετικό παιχνίδι, χωρίς να έχει κανέναν από τους φορ της, κέρδισε εκεί που πέρυσι έχασε και έδειξε πως και φέτος ο Αλμέιδα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Στην φετινή σεζόν, ο Τσούμπερ βρήκε δίχτυα στο Ζάγκρεμπ και η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 τη Ντιναμό. Σκόραρε στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο και η Ένωση πήρε τη νίκη με 3-2. Ο Ελβετός έβαλε γκολ στην Λεωφόρο και η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-1, βρήκε δίχτυα και στην Τρίπολη και η Ένωση πήρε τους τρεις βαθμούς με 3-0. Και φυσικά χθες στα Γιάννενα, το γκολ του Τσούμπερ έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ με 1-0.