«Ολα ανοιχτά για προπονητή στην Μαρσέιγ - Του Αλμέιδα είναι περίπλοκο»

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

«Ολα ανοιχτά για προπονητή στην Μαρσέιγ - Του Αλμέιδα είναι περίπλοκο»

Κώστας Τόπας 09:31 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:50 - 29.05.2024

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν ξανά λόγο για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας ωστόσο ότι η περίπτωση του προπονητή της ΑΕΚ είναι περίπλοκη.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα της Μαρσέιγ για την τεχνική ηγεσία της, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι.

Πριν από μερικές ημέρες, η «Equipe» παρουσίασε τα δεδομένα σχετικά με τη θέση του προπονητή, τονίζοντας πως υποψηφίων ονομάτων παραμένει αυτό του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης βρίσκεται στα υπόψιν των Μασσαλών και μάλιστα το προφίλ του αρέσει στον πρόεδρο του συλλόγου, Λονγκόρια.

Ο Αλμέιδα φεύγει από το ’23 και γυρίζει στο… ’22, για να επιστρέψει στην κορυφή
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

19:40 - 23.05.2024

Ο Αλμέιδα φεύγει από το ’23 και γυρίζει στο… ’22, για να επιστρέψει στην κορυφή

Ξέρει εδώ και πολύ καιρό την συνταγή που θα ακολουθήσει ο Αλμέιδα αυτό το καλοκαίρι για να φτιάξει την ΑΕΚ της νέας χρόνιας, είναι εντελώς διαφορετική απ' αυτή του περυσινού καλοκαιριού, αλλά υπάρχουν και πολλά και δύσκολα που πρέπει να γίνουν, σε μικρό χρονικό διάστημα - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Οι Γάλλοι όμως ξεκαθάρισαν πως η περίπτωση του «Πελάδο» δεν μπορεί να προχωρήσει καθώς «Ο Αλμέιδα έχει άριστες σχέσεις με την διοίκηση της ΑΕΚ αλλά και ρήτρα στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν είναι εφικτό για τα οικονομικά της Μαρσέιγ».

Σήμερα (25/05), έρχεται μπαράζ δημοσιευμάτων από τη Γαλλία να επιβεβαιώσει αφενός το ενδιαφέρον των Μασσαλών για τον Αλμέιδακ κι αφετέρου να αποκαλύψει πως τα πάντα είναι ανοιχτά για τον επόμενο προπονητή της γαλλικής ομάδας.

«Είναι περίπλοκο του Αλμέιδα. Έχει άριστες σχέσεις με τους διοικούντες της ΑΕΚ, συμβόλαιο και ρήτρα», έγραφε προ ημερών η La Provence αφήνοντας στην άκρη την περίπτωση του Αλμέιδα, για τον πάγκο της Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι επαναλαμβάνουν πως είναι περίπλοκο λόγω της σχέσης του με την ΑΕΚ και την ρήτρα που υπάρχει.

Από εκεί και πέρα αναφέρονται τα ονόματα των Κονσεισάο και Φονσέκα που κάθε μια περίπτωση έχει τις δυσκολίες της ενώ φέρεται να εξετάζεται και ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο