Αλμέιδα: «Πλέον ξεκινούν τα playoffs και πρέπει να παλέψουμε όπως πάντα»

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Αλμέιδα: «Πλέον ξεκινούν τα playoffs και πρέπει να παλέψουμε όπως πάντα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:43 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 12.03.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα υποστήριξε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να ανακάμψει από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό, με φόντο την έναρξη των playoffs.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με πολύ... σκληρό τρόπο από τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στην «OPAP Arena» με 3-1. Ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε απογοητευμένος στην κάμερα της Cosmote TV, μετά την απώλεια που έδωσε στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να επιστρέψει στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Ένωσης υποστήριξε πως η ομάδα του ηττήθηκε από τις αντεπιθέσεις των Πειραιωτών, πράγμα που όπως δήλωσε το είχε προβλέψει ο ίδιος. Παράλληλα, ο Αργεντίνος προπονητής τόνισε πως στόχος της ομάδας του πλέον είναι να ανακάμψει από την ήττα, με φόντο την έναρξη των playoffs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV: 

Για το ματς: «Θα το διαχώριζα το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως παίζουμε συνήθως. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και προσπαθήσαμε να αναλύσουμε με ποιον τρόπο θα μπορούσε ο αντίπαλος να μας κάνει τη ζημιά. Συμπωματικά έτσι μας έκανε τη ζημιά, με τις αντεπιθέσεις του».

Για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος: «Πιστεύω ότι πολλές φορές από τις ήττες βγαίνουν κάποια θετικά πράγματα όσο κι αν δεν μας αρέσει. Ο κόσμος πάντα μας στηρίζει. Είμαστε ευγνώμονες στους οπαδούς μας. Αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε σε σχέση με τα λάθη που κάναμε. Πλέον ξεκινούν τα πλέι οφ, θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε έως το τέλος όπως κάνουμε πάντα».