Αλμέιδα: «Τα παιδιά σέβονται την φανέλα που φορούν»
i

Αλμέιδα / © Intime

Αλμέιδα: «Τα παιδιά σέβονται την φανέλα που φορούν»

Sportal newsroom 00:12 - 29.12.2022

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του, μετά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο με 4-0.

Η ΑΕΚ ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική στο Πανθεσσαλικό και κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη με 4-0, κόντρα στον Βόλο, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Τρίγωνο των Βερμούδων οι Λιβάι - Φαν Βερτ - Αραούχο, έκρυψαν τη μπάλα και η ΑΕΚ συνέτριψε το Βόλο 4-0
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:31 - 28.12.2022

Τρίγωνο των Βερμούδων οι Λιβάι - Φαν Βερτ - Αραούχο, έκρυψαν τη μπάλα και η ΑΕΚ συνέτριψε το Βόλο 4-0

Με οκτώ χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό της, η ΑΕΚ έκανε πάρτι στο Πανθεσσαλικό και με την τριάδα των επιθετικών της να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα του Βόλου, επικράτησε με σκορ 4-0.

Μιλώντας μετά το ματς, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Ματίας Αλμέιδα, έσταξε... μέλι για τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως τιμούν την φανέλα που φορούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην COSMOTE TV:

Για το ματς: «Η ομάδα έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι. Πριν σκοράρουμε είχαμε άλλες 2-3 ευκαιρίες. Αλλά αυτό που αξιολογώ σε αυτούς τους παίκτες είναι η όρεξη, η αποφασιστικότητα και ο σεβασμός στη φανέλα που φορούν».

Για τις αλλαγές του που έδωσαν νέα πνοή στην ομάδα: «Το σημαντικό είναι ότι ήθελα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά και ότι δουλεύουμε ως γκρουπ».

Για τον κόσμο που πήγε στο Βόλο: «Είναι κάτι το εκπληκτικό. Είμαι ευγνώμων. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο όπου κι αν παίζουμε μας στηρίζουν».