Αλμέιδα: «Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιο μου με την ΑΕΚ»

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Αλμέιδα: «Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιο μου με την ΑΕΚ»

Sportal newsroom 22:15 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 23.03.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «ΤΝΤ Sports Argentina» τόνισε ότι παρόλο που είχε προτάσεις σκοπός του είναι να μείνει στην ΑΕΚ μέχρι το 2028, που λήγει το συμβόλαιο του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΤΝΤ Sports Argentina», ο Ματίας Αλμέιδα απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο «δεμένος» είναι με την ΑΕΚ και πόσο καλά περνάει, όντας στο τιμόνι της ομάδας.

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για διάφορα θέματα και όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε στη Ρίβερ Πλέιτ, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, ξεκαθάρισε ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ένωση, που ολοκληρώνεται το 2028.

«Σήμερα δεν σκοπεύω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά δεν λέω ότι ούτε θα το κάνω ποτέ. Σ' αυτή τη ζωή τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Σήμερα το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ. Θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. είχα προτάσεις από συλλόγους όπου έπαιξα, αλλά είμαι καλά εδώ κάνοντας αυτό που μου αρέσει. Δεν είμαι εδώ και θέλω να κάνω κάτι άλλο. Το απολαμβάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Πελάδο».

Επιπλέον, μίλησε για την ευρωπαϊκή πορεία του Δικεφάλου: «Βρεθήκαμε έναν γύρο πριν τους ομίλους του Champions League και στην συνέχεια παίξαμε στο Europa League, σ' έναν όμιλο επιπέδου Champions League με ομάδες όπως η Μπράιτον, ο Αγιαξ και η Μαρσέιγ. Ηταν ιστορική η νίκη μέσα στο Μπράιτον με 2-3».

Μάλιστα, σε ένα σημείο της συνέντευξης τόνισε ότι στην Ελλάδα σέβονται πολύ τους Αργεντινούς, ενώ αναφέρθηκε και στον Πόνσε. «Ο Εζεκιέλ τα πηγαίνει εξαιρετικά, σκοράρει και θυμίζει... 'Βάρβαρο'», είπε χαρακτηριστικά για τον συμπατριώτη του και παίκτη του.