Ο Μπρινιόλι πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΚ

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

Αλμπέρτο Μπρινιόλι/©Intime

Ο Μπρινιόλι πιο κοντά από ποτέ στην ΑΕΚ

Βασίλης Μοιρώτσος 10:33 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 07.02.2024

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από την Ιταλία, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι και μετά.

Είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στην επικαιρότητα από την αρχή της σεζόν. Από πολύ νωρίς είχε ξεκινήσει η κουβέντα σχετικά με το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό και το αν οι πράσινοι θα τον κρατήσουν στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν. Είναι δεδομένο πια και μετά τα όσα έχουν προηγηθεί πως ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δε θα παίξει ξανά στον Παναθηναϊκό. Αλλά είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να συνεχίσει να βρίσκεται στα... μέρη μας. Αλλάζοντας απλά γειτονιά.

Από το Κορωπί στα Σπάτα. Και από το «Απόστολος Νικολαΐδης» στην «Opap Arena». Δεν είναι κάτι που διαβάζετε πρώτη φορά. Το φλερτ της ΑΕΚ με τον Ιταλό τερματοφύλακα υπάρχει εδώ και καιρό, στην Ένωση είχαν διαψεύσει πως έχουν ασχοληθεί με οποιαδήποτε περίπτωση πορτιέρο και δεν αποκλείεται να το κάνουν και πάλι μέχρι τη λήξη της σεζόν. Δεν έχουν λόγο να επιβεβαιώσουν όχι μια πιθανή συμφωνία, αλλά ούτε καν το αν έχουν υπάρξει συζητήσεις.

Ο Μπρινιόλι έσπασε τη σιωπή του: «Δε με σεβάστηκε ο Παναθηναϊκός - Μπορεί να βρεθεί άμεσα λύση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:29 - 25.01.2024

Ο Μπρινιόλι έσπασε τη σιωπή του: «Δε με σεβάστηκε ο Παναθηναϊκός - Μπορεί να βρεθεί άμεσα λύση»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercatoweb και έδωσε τη δική του εκδοχή για την περιθωριοποίηση του από τον Παναθηναϊκό…

Είναι λογικό κυρίως στην Ελλάδα με την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες να μην «ανοίγονται» ακόμα και αν έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν κάποιον παίκτη. Δεν είναι... Βραζιλία, που ο Μπερνάρ ανακοινώθηκε ήδη από την Ατλέτικο Μινέιρο και έκανε και δηλώσεις για την επιστροφή του εκεί. Εδώ μιλάμε για έναν παίκτη που ήταν βασικός στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανό να είναι του χρόνου ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Πόσο πιθανό είναι αυτό; Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες, φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο. Οι πληροφορίες του Sportal από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο Μπρινιόλι γνωρίζει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για εκείνον και η προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Προκειμένου να παραμείνει σε συνθήκες πρωταθλητισμού, κάτι που δεν πρόκειται να βρει στη χώρα του.

Μπρινιόλι ©intime

Οι ίδιες «πηγές» ανέφεραν πως ο Ιταλός τερματοφύλακας έριξε... δίχτυα προς την πατρίδα του, αλλά το ενδιαφέρον που υπάρχει αυτή τη στιγμή αφορά μονάχα ομάδες της Serie B. Με την εικόνα που είχε στον Παναθηναϊκό ο Μπρινιόλι αντιλαμβάνεται πως πια δεν είναι τερματοφύλακας δεύτερης κατηγορίας. Αλλά κάποιος που μπορεί να βρει συμβόλαια σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Και αν όχι στην Ιταλία, σίγουρα στην Ελλάδα που πια τον ξέρουμε καλά και ξέρουμε πόσο καλός τερματοφύλακας είναι.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν του προκύπτει κάποια μεγάλη ευκαιρία πίσω στη χώρα του, η ΑΕΚ είναι εκείνη που κάνει το μεγαλύτερο «γκελ» στο μυαλό του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ναι μεν δεν έχει μπει η υπόθεση ακόμα σε οικονομικές λεπτομέρειες για ενδεχόμενο deal, πλην όμως εκεί δε φαίνεται πως θα υπάρξει πρόβλημα. Υπάρχει πολύ θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές για συνεργασία, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση από την ΑΕΚ προς τον Μπρινιόλι και σύμφωνα με ασφαλείς πηγές από την Ιταλία όλα συνηγορούν πως το καλοκαίρι θα έχουμε επίσημα «γάμο».