Ο Αμπέλ Φερέιρα τσακώθηκε με δημοσιογράφο on camera και του άρπαξε το κινητό (vid)

Το επεισόδιο του Φερέιρα με δημοσιογράφο

i

© Printscreen

Ο Αμπέλ Φερέιρα τσακώθηκε με δημοσιογράφο on camera και του άρπαξε το κινητό (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:42 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 30.05.2023

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα στον Αμπέλ Φερέιρα κι έναν δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της Παλμέιρας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, λόγω της εκρηκτικής συμπεριφοράς του. Αυτήν τη φορά, ο Πορτογάλος τεχνικός ενεπλάκη σε λεκτικό επεισόδιο με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας του, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του πάρει το κινητό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος Πέδρο Σπινέλι, είχε πληροφορίες για την ενδεκάδα της Παλμέιρας και συγκεκριμένα την συμμετοχή του Ταμπάτα σε αυτήν, κάτι που έκανε έξαλλο τον Αμπέλ Φερέιρα. Όπως διαπιστώθηκε, ο ρεπόρτερ ήξερε πολύ καλά τις σκέψεις που είχε ο πρώην τεχνικός του «Δικεφάλου», με αποτέλεσμα να τον κάνει έξαλλο.

Μόλις είδε μπροστά του τον Βραζιλιάνο ρεπόρτερ βγήκε εκτός εαυτού και πήρε το κινητό τηλέφωνό του, φωνάζοντας: «Είχε πληροφορίες που ο Τύπος δε θα έπρεπε να ξέρει».

Δείτε παρακάτω το video με την έκρηξη του Αμπέλ Φερέιρα:

Τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Φερέιρα ακούγεται συχνά και όχι μόνο λόγω της viral αντίδρασής του απέναντι στον ρεπόρτερ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ της γαλλικής Equipe, ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι από τους προπονητές που εξετάζονται από την Παρί Σεν Ζερμέν και ειδικά από τον αθλητικό της διευθυντή Λουίς Κάμπος.

Να θυμίσουμε, από τον ΠΑΟΚ αποχώρησε έπειτα από δική του επιθυμία, τον Οκτώβριο του 2021 κι αφού αποδέχθηκε πρόταση της Παλμέιρας, η οποία έδωσε και χρήματα στους Θεσσαλονικείς. Με την ομάδα της Βραζιλίας πήρε πρωτάθλημα, δύο Copa Libertadores και διεκδίκησε ακόμα και το Παγκόσμιο Συλλόγων. Συνολικά, έχει κατακτήσει έξι τίτλους, έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές και στο παρελθόν το όνομά του έπαιξε ακόμα και για τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας