Ντέβλιν για τις... προκλήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ: «Με πειράζει όταν πανηγυρίζουν μπροστά στα μούτρα μας»

Αμπερντίν - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Ντέβλιν για τις... προκλήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ: «Με πειράζει όταν πανηγυρίζουν μπροστά στα μούτρα μας»

Λίγο πριν την αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αμπερντίν (9/11, 19:45), ο Νίκι Ντέβλιν μίλησε για το πρώτο ματς της Σκωτίας και την επική ανατροπή του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ και Αμπερντίν κινούνται σε ρυθμούς... Ευρώπης, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Τούμπα να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (9/11, 19:45). Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου έχοντας κάνει το απόλυτο (3/3) και πλέον θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί με στόχο να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Με αφορμή το επερχόμενο ματς, ο ποδοσφαιριστής της Αμπερντίν Νίκι Ντέβλιν, μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας του και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες πρόκρισης, ενώ επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους πανηγυρισμούς των παικτών του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της Σκωτίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Δεν πρέπει να παρατήσουμε τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια και να πετάξουμε λευκή πετσέτα επειδή είμαστε σε δύσκολη θέση. Όλα τα παιδιά δουλέψαμε πολύ σκληρά την περασμένη σεζόν για να βρεθούμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στη φάση των ομίλων.

Υπάρχουν ακόμη εννιά βαθμοί διαθέσιμοι και έτσι εμείς έχουμε την δυνατότητα να φτάσουμε στους δέκα. Στην τελική, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος αν και είναι πολύ δύσκολος. Πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και στα τρία τελευταία παιχνίδια στον όμιλο.

Νοέμβριος 2022 - Νοέμβριος 2023: Η αξία του Κωνσταντέλια εκτοξεύτηκε 2000% σε έναν χρόνο - Πόσο κοστίζει σήμερα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:37 - 07.11.2023

Νοέμβριος 2022 - Νοέμβριος 2023: Η αξία του Κωνσταντέλια εκτοξεύτηκε 2000% σε έναν χρόνο - Πόσο κοστίζει σήμερα

Τα φετινά εντυπωσιακά πεπραγμένα του Γιάννη Κωνσταντέλια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστη την χρηματιστηριακή του αξία, η οποία έχει φτάσει στα... ύψη.

Δεν με πειράζει οι άνθρωποι να πανηγυρίζουν και δεν με νοιάζει τι γίνεται στο γήπεδο αλλά όταν έρχονται και πανηγυρίζουν μπροστά στα μούτρα μας. Νομίζω όλο το αντίπαλο γκρουπ, το προπονητικό τους πανηγύριζαν μπροστά από τους οπαδούς τους. Αλλά όταν έρχονται να πανηγυρίσουν μπροστά μου.

Τώρα ό,τι έγινε έγινε, δεν με απασχολεί στ’ αλήθεια. Μου μιλούσαν, άλλωστε, στα ελληνικά, οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι έλεγαν για να με ενοχλήσει».