Η καταιγιστική Άιντραχτ Φρανκφούρτης διέλυσε την Ελσίνκι
i

©glomex

Η καταιγιστική Άιντραχτ Φρανκφούρτης διέλυσε την Ελσίνκι

Ιάσονας Τσίλης 00:32 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 01:00 - 27.10.2023

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ΠΑΟΚ, η Άιντραχτ έκανε φύλλο και φτερό την Ελσίνκι, επικρατώντας με 6-0.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ επικρατούσε με 3-2 της Αμπερντίν, με μια μυθική ανατροπή, Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε... πλάκα στην Ελσίνκι, την οποία και διέλυσε με 6-0.

Οι «αετοί» της Φρανκφούρτης άνοιξαν το σκορ στο 12', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμπίμπε. Ένα τέταρτο αργότερα, διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κοχ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από κόρνερ και να σκοράρει από κοντινή απόσταση.

Η Άιντραχτ συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 31', με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ομάρ Μαρμούς. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-0, με τον Τσαϊμπί να εκτελεί κόρνερ και τον Τούτα να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος, οι «αετοί» δεν έδειξαν διάθεση να «σβήσουν» τις μηχανές τους. Ο Εμπίμπε, από σκόρερ έγινε δημιουργός και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σκχίρι, ο οποίος έκανε το 5-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 89', με τον κορυφαίο της αναμέτρησης Εμπίπε να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0 για την Άιντραχτ.

Πλέον, η κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη και ο Δικέφαλος θα παίξει την πρώτη θέση, που οδηγεί στους 16 του Conference League με τους Γερμανούς, έχοντας «αέρα» τριών βαθμών και πολλά θα κριθούν κατά πάσα πιθανότητα την τελευταία αγωνιστική, όταν οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στη Φρανκφούρτη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (4ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ