Ξεσπά η σύζυγος του Αμπιντάλ εναντίον του: «Θα μάθουν όλοι την κόλαση που πέρασα δέκα χρόνια»

Βούρος - Αμπιντάλ

i

Βούρος - Αμπιντάλ/ ©Intime

Ξεσπά η σύζυγος του Αμπιντάλ εναντίον του: «Θα μάθουν όλοι την κόλαση που πέρασα δέκα χρόνια»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:57 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 15.06.2023

Η πρώην σύζυγος του Ερίκ Αμπιντάλ, ξέσπασε μέσω του instagram εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ και η Χαγιέτ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από είκοσι χρόνια σχέσης κι έχοντας αποκτήσει πέντε παιδιά το 2021, ύστερα  από την παραδοχή του πρώην Γάλλου ποδοσφαιριστή ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Χαμραουί.

«Κάποιοι με επέκριναν που δεν συγχώρεσα τον άντρα μου και ζήτησα διαζύγιο ως αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι ο γάμος μας πέρασε από πολλές γκρίζες ζώνες, για τις οποίες προτιμώ να μη μιλήσω και, φυσικά, η Κέιρα Χαμραουί δεν ήταν η πρώτη. 

Σε καμία περίπτωση ο Ερίκ δεν μου ζήτησε συγγνώμη πρόσωπο με πρόσωπο, καθώς ποτέ δεν με υπερασπίστηκε από κατηγορίες ή φήμες που με βάραιναν. Το ήθελα πολύ. Ο Ερίκ δημοσίευσε μόνο μια ανάρτηση συγγνώμης στο Instagram, η οποία διαγράφηκε 48 ώρες αργότερα. Η πιο σύντομη συγγνώμη στην Ιστορία… Η απιστία είναι μια συνειδητή πράξη που μπορεί να αποφύγει ένας άντρας ή μια γυναίκα. Ο άντρας μου δεν την απέφυγε», είχε αναφέρει τότε η Χαγιέτ. 

Η πρώην γυναίκα του Ερίκ Αμπιντάλ στρέφεται και πάλι εναντίον του σχεδόν δύο χρόνια αργότερα. Η Χαγιέτ σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ξέσπασε εναντίον του πρώην συζύγου της με πολύ βαριές κουβέντες, κάνοντας λόγο για κόλαση, την οποία βίωνε τα τελευταία χρόνια της κοινής  πορείας με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού

«Κύριε Ερίκ Αμπιντάλ, η υπομονή μου έχει όρια. Προσπάθησα να προστατέψω τα παιδιά μας, αλλά εσύ έχεις αποφασίσει το αντίθετο. Από εδώ και πέρα θα αφιερώσω τις επόμενες αναρτήσεις μου για να διηγηθώ την κόλαση στην οποία με ανάγκασες να ζήσω τα τελευταία δέκα χρόνια, και ειδικά τα δύο τελευταία, μετά την αίτηση διαζυγίου από μέρους μου λόγω της απιστίας σου». 

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Ρίκο ανήμερα της επετείου τους: «Μου λείπεις και σε περιμένω»
LIGUE 1

11:50 - 12.06.2023

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Ρίκο ανήμερα της επετείου τους: «Μου λείπεις και σε περιμένω»

Η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε παρουσιάσει βελτίωση τις προηγούμενες ημέρες έπεσε και πάλι σε καταστολή, ραγίζει καρδιές με το δημόσιο μήνυμά της ανήμερα της επετείου τους.