Σοκ με Ουάρντα: Τέλος από την Καζαμπλάνκα 12 μέρες μετά την απόκτησή του - Ο λόγος της αποχώρησής του

Ουάρντα

Σοκ με Ουάρντα: Τέλος από την Καζαμπλάνκα 12 μέρες μετά την απόκτησή του - Ο λόγος της αποχώρησής του

Sportal newsroom 18:56 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 24.08.2023

Πριν καλά καλά ενσωματωθεί με την ομάδα της Ράζα Καζαμπλάνκα, ο Αμρ Ουάρντα αποχώρησε από την ομάδα του Μαρόκου, καταρρίπτοντας ρεκόρ...

Το έκανε κι αυτό ο Αμρ Ουάρντα! Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι αρκετά γνωστός στη χώρα μας λόγω του περάσματος του από το πρωτάθλημα της Super League, μόλις 12 μέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Ράζα Καζαμπλάνκα, έμεινε ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Μαρόκου με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να επικαλείται ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους.

«Κατόπιν του αιτήματος του Αμρ Ουάρντα για να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω ψυχολογικών και προσωπικών λόγων, καταλήξαμε σε αμοιβαία συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η Ράζα Καζαμπλάνκα.

Κάπως έτσι, ο Ουάρντα κατάφερε να πάρει την ελευθέρας του και μένει να φανεί ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του σχετικά με την ποδοσφαιρική του καριέρα. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Κύπρου, ο Αιγύπτιος φέρεται να ψάχτηκε, προκειμένου να επιστρέψει στην Ανόρθωση, όμως τα εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρουν ότι στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους Μαροκινούς, ο Ουάρντα επέστρεψε τα λεφτά της προκαταβολής που εισέπραξε από την Καζαμπλάνκα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Αιγύπτιος έχει κλείσει τον λογαριασμό του στο Instagram, στον οποίο ήταν πολύ δραστήριος.