Βρήκε τη νέα του ομάδα – έκπληξη ο Ουάρντα!

Ουάρντα

i

© Intime

Βρήκε τη νέα του ομάδα – έκπληξη ο Ουάρντα!

Μπορεί ο Αμρ Ουάρντα να έψαχνε την παραμονή σε πρωτάθλημα της Ευρώπης, ωστόσο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση της Ράζα Καζαμπλάνκα.

Μετά από μία μακροχρόνια θητεία στην Ευρώπη, ο Αμρ Ουάρντα ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Μαρόκου.

Μετά την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής έψαξε τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό στην Ευρώπη, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται να άλλαξαν. Η Ράζα Καζαμπλάνκα εξέτασε σοβαρά την περίπτωση του 29χρονου εξτρέμ και ήρθε σε συμφωνία για να ολοκληρωθεί αισίως η μεταγραφή.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να εκδοθεί ταξιδιωτική βίζα για το Μαρόκο, με σκοπό ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και όχι μόνο να υπογράψει το συμβόλαιο και να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Το τέλος από τον Απόλλων Λεμεσού

Τον περασμένο Ιούνιο, ο Απόλλων Λεμεσού με ανακοίνωσή του μέσω των social media έκανε γνωστή την αποχώρηση του Αμρ Ουάρντα από τον σύλλογο. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην κυπριακή ομάδα τον Ιανουάριο του 2023 από την Ανόρθωση και σημείωσε 19 συμμετοχές, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Λεμεσού μπορούσε να ανανεώσει για ακόμη μια σεζόν το συμβόλαιο του Αιγύπτιου εξτρέμ.

«Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αμρ Ουάρντα, τον οποίο ευχαριστεί και του εύχεται κάθε επιτυχία τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση η ομάδα της Κύπρου.

Σε ότι αφορά το πέρασμά του από την Ελλάδα, ο Ουάρντα αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του Παναιτωλικού, του Ατρομήτου, του Βόλου και της Λάρισας, με την ομάδα του Περιστερίου να είναι αυτή στην οποία βρήκε την... Ιθάκη του. Συγκεκριμένα, με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων ο Αιγύπτιος επιθετικός μέτρησε συνολικά 13 γκολ και εννιά ασίστ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.