Η Γουέστ Χαμ κατέθεσε πρόταση στη Γιουνάιτεντ για τον Μαγκουάιρ

Χάρι Μαγκουάιρ

i

PrtScr

Η Γουέστ Χαμ κατέθεσε πρόταση στη Γιουνάιτεντ για τον Μαγκουάιρ

Κώστας Τσιακλής 20:25 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 07.08.2023

Η Γουέστ Χαμ θέλει ενίσχυση στην αμυντική της γραμμή και κατέθεσε πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Η Γουέστ Χαμ θέλει να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή και φέρεται να κατέθεσε πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χάρι Μαγκουάιρ. Τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό έχουν στο στόχαστρο τους και άλλες ομάδες της Premier League.

Ο ποδοσφαιριστής μοιάζει να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται σοβαρά την παραχώρηση του. Από την άλλη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μελετάει το μέλλον του ωστόσο για την ώρα δεν πιέζει για να φύγει από το «Όλντ Τράφορντ». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η απραξία του, βάζει σε ρίσκο και τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Αγγλίας.

Τους προηγούμενους μήνες είχε γίνει γνωστό πως η Γιουνάιτεντ είναι διατεθιμένη να παραχωρήσει τον παίκτη με 60 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο άλλες πληροφορίες ισχυρίζονται ότι οι «κόκκινοι διαβόλοι» είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο να τον δώσουν ακόμα και με 46,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σανίδα σωτηρίας για τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό ίσως αποδειχθεί η Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Λονδίνου είδε τον Ντέκλαν Ράις να αποχωρεί για λογαριασμό της Άρσεναλ με ένα τεράστιο ποσό (περίπου 117 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τα μπόνους) και πλέον θέλουν να το επενδύσουν κατάλληλα για να ενισχυθούν. Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τα «σφυριά» κατέθεσαν επίσημη πρόταση που αγγίζει τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Οι συζητήσεις των δύο ομάδων συνεχίζονται και για την ώρα δεν έγινε γνωστό για το αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθεται να αποδεχθεί την προσφορά των Λονδρέζων. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η Γουέστ Χαμ δεν έχει έρθει σε επαφή με τον ίδιο τον Μαγκουάιρ. Την ίδια ώρα ο Ρομάνο αποκαλύπτει πως τον παίκτη θέλουν και άλλες ομάδες της Premier League.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2019 όταν και αποκτήθηκε από τη Λέστερ με 87 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά με τους «κόκκινους διαβόλους» έφτασε τις 175 συμμετοχές και έχει σημειώσει επτά γκολ και πέντε ασίστ. Τη φετινή σεζόν έχασε τη θέση του στη ενδεκάδα και κατέγραψε μόλις 31 εμφανίσεις, με τις μισές να είναι ως αλλαγή.